Amber Heard: Φωτογραφίες σοκ από τα ξεσπάσματα του Johnny Depp!

Η ηθοποιός προσπαθεί με νύχια και με δόντια να γυρίσει το αρνητικο κλίμα που έχει δημιουργηθεί εναντίον της!
Amber Heard: Φωτογραφίες σοκ από τα ξεσπάσματα του Johnny Depp!



Νέες φωτογραφίες σοκ δημοσιεύονται στα αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης και δείχνουν την 32 χρονη Amber Heard με μελανιές σε πρόσωπο και χείλη . Οι φωτογραφίες αυτές δεν είναι όμως οι πρόσφτατες που βγήκαν όταν εκείνη αποφάσισε να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη ισχυριζόμενη ενδοοικογενειακή βία από τον Johnny Depp, αλλά παλιότερες και συγκεκριμένα του Δεκέμβρη του 2015. Μάλιστα τραβήχτηκαν από εκείνη με το προσωπικό της κινητό και όπως η ίδια ανέφερε "φοβόταν για τη ζωή της".

Στο δικαστήριο η ηθοποιός προσκόμισε έγγραφα και φωτογραφίες οι οποίες κατά τα λεγόμενά της αποδεικνύουν την βία που υπέστη σε 3 ημερομηνίες,τον Δεκέμβριο του 2015, στις 21 Απριλίου και στις 21 Μαΐου!

Η σταρ προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αντιστέψει το αρνητικό κλίμα εναντίον της, σύμφωνα με το οποίο όλοι πιστεύουν ότι προσπαθεί με ψευδείς ισχυρισμούς να πάρει τεράστιο μέρος της περιουσίας του ηθοποιού. Κατά τη διάρκεια του πολύκροτου διαζυγίου έχουν ακουστεί πολλά και διαφορετικά σενάρια για τους πραγματικούς λόγους του χωρισμού της με τον Johnny Depp.

Την ίδια στιγμή έρχονται στην επιφάνεια μηνύματά της με το φερόμενο ως βοηθό του Johnny Depp,  Stephen, και στη μεταξύ τους συνομιλία αναφέρονται στα γεγονότα περί βίαιης συμπεριφοράς από την πλευρά του ηθοποιού προς την Heard.

Μάλιστα ο φερόμενος ως βοηθός του της αναφέρει σε ένα από αυτά ότι όταν του είπε(του Depp) ότι την κλώτσησε, εκείνος φώναζε ότι δεν το είχε αναλάβει και άρχισε να κλαίει λέγοντας ότι είναι ντροπιαστικό και το είχε μετανιώσει.

H Heard σε άλλο μήνυμά της αναφέρει ότι ο Depp το έχει κάνει πάρα πολλές φορές, θυμίζοντάς του μερικές, και ότι κάθε φορά εκείνη γυρνάει!

Για του λόγου το αληθές

Διάβασε ακόμα για την Amber Heard: Αυτή είναι η οικονομική της κατάσταση σήμερα!