Amber Heard: Αυτή είναι η οικονομική της κατάσταση σήμερα!

Η ηθοποιός βγάζει $10.000 και χαλάει $44.000!
Amber Heard: Αυτή είναι η οικονομική της κατάσταση σήμερα!



H δεινή οικονομική κατάσταση (βάσει των δεδομένων των σταρ του Χόλιγουντ!) της Amber Heard αποκαλύφθηκε μετά από έγγραφα τα οποία προσκομίστηκαν στο δικαστήριο. Τα έγγραφα αυτά δείχνουν ότι η ηθοποιός χάνει χρήματα με ανησυχητικό ρυθμό ξοδεύοντας παραπάνω από όσα κερδίζει!

Η 30χρονη σταρ η οποία έχει κάνει αίτηση διαζυγίου στον Johnny Depp επικαλούμενη οικογενειακή βία, πέρα από τα περιοριστικά μέτρα εναντίον του, ζήτησε από το δικαστήριο και συζυγική διατροφή ύψους 55.000 δολλαρίων το μήνα συν τα δικαστικά έξοδά της

 Η περιουσία των 400 εκατομμυρίων του ηθοποιού επίσης έχει προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη διαμάχη ανάμεσά του καθώς η Amber Heard διεκδικεί μέρος της έως και 20 εκατομμυρίων δολλαρίων!

Τα δικαστικά έγγραφα μιλάνε με αριθμούς και τα έξοδα της Heard περιλαμβάνουν:

$10.000 το μήνα για ενοίκιο, άλλα $10.000 το μήνα σε διασκέδαση, δώρα και διακοπές, $2.000 το μήνα σε ρούχα, $ 2,000 το μήνα για φαγητό έξω,και $300  το μήνα για πλυντήριο και στεγνό καθάρισμα.

Η ηθοποιός χαλάει επίσης $2,000 για τα έξοδα του αυτοκινήτου της , π.χ service, έξοδα μεταφορών και το αυτοκίνητό της, ένα κόκκινο Dodge το οποίο εξακολουθεί να είναι σταθμευμένο έξω από τη βίλα Λος Άντζελες

Επιπλέον ξοδεύει και άλλα $10.000 το μήνα για διάφορα έξοδα που προκύπτουν, όπως τις προμήθειες τροφής για τα σκυλιά της ράτσας terrier καθώς και του manager και του εκπροσώπου της.

Τέλος πληρώνει τη δικηγόρο της Samantha Spector $550 ανά ώρα για να την εκπροσωπεί στο διαζύγιό της από τον Depp.

Πέρυσι το συνολικό εισόδημα της, συμπεριλαμβανομένων μετρητών, από τις ταινίες και τις διαφημίσεις που έκανε ήταν $250.000, ενώ οι δαπάνες της ήταν $ 209.000, αφήνοντας της έτσι ένα μικρό κέρδος.

Ωστόσο, τα έγγραφα δείχνουν ότι μέχρι στιγμής φέτος, έχει κερδίσει μόνο $ 26.000, αλλά έχει ξοδέψει $ 55.000 για τα επαγγελματικά έξοδα που σχετίζονται με την εταιρεία παραγωγής της.

Έχει επίσης $ 25.000 (£ 17.000), της αποταμίευσης στην τράπεζα και εξακολουθεί να παίρνει κάποια μικρά ποσά από τους ρόλους της στο The Rum Diaries and Magic Mike XXL.

Διάβασε και για τον Johnny Depp: Γλιτώνει το δικαστήριο για ενδοοικογενειακή βία!