Kylie Jenner: Κάνει αγωγή στον πρώην της Tyga γιατί της έκλεψε χρήματα!

Κι όταν λέμε χρήματα εννούμε τουλάχιστον 2 εκατομμύρια δολλάρια!
 Kylie Jenner: Κάνει αγωγή στον πρώην της Tyga γιατί της έκλεψε χρήματα!



Το περιμέναμε ότι αυτή η σχέση δεν θα περάσει τόσο εύκολα όσο πιστεύαμε! Από τη μία έχουμε την σταρ, τηλεπερσόνα, επιχειρηματία, αδερφή των Kardashian-Jenner Kylie Jenner, και από την άλλη έχουμε τον ράπερ, 26χρονο, δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του πριν τη σχέση αυτή Tyga!

 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TMZ η Kylie προετοιμάζει μηνυσάρα πολλών εκατομμυρίων εναντίων του πρώην της Tyga. Όπως φαίνεται οι φήμες περί πτώχευσής του ράπερ βγαίνουν αληθινές (τα ΄λεγε η momager Kris Jenner) και μάλιστα κατά τη διάρκεια αυτής της σχέσης η τηλεπερσόνα Kylie δάνειζε στον αγαπημένο της εκατομμύρια δολλάρια για πάνω από ένα χρόνο ώστε να ικανοποιεί όλα τα γούστα του!

Από την άλλη μεριά ο ράπερ ήταν σοκαρισμένος όταν ζήτησε να καταβληθεί, το ποσό λέγοντάς της ότι σκέφτηκε πως τα χρήματα ήταν ένα δώρο και όχι ένα δάνειο! «Είναι ένας loser και της χρωστάει πάνω από $ 2 εκατομμύρια", αναφέρει πολύ κοντινή πηγή της Kylie.

Κάτι τέτοιο φυσικά πέρα από το ότι δίνει ένα τεράστιο σοκ στη μητέρα Kris Jenner δίνει και ένα αδιαμφισβήτητο μάθημα διαχείρηση περιουσίας στην 18χρονη τηλεπερσόνα!

Διάβασε ακόμα για την Kylie Jenner: Νέος έρωτας στο προσκήνιο