Kylie Jenner: Νέος έρωτας στο προσκήνιο

Μόλις χτεςμαθεύτηκε ο χωρισμός της!
Kylie Jenner: Νέος έρωτας στο προσκήνιο



Στις 9 του μακαρίτη άλλος μπαίνει μες στο σπίτι. Αυτή η ελληνική παροιμία ισχύει φυσικά κυρίως για τους αστέρες του Χόλιγουντ. Έτσι, λοιπόν η αγαπημένη σε όλους μας πια, αφού συνεχώς μας προσφέρει νέες ειδήσεις, Kylie Jenner δεν έκατσε να κλάψει και πολύ για τον χωρισμό της με τον Tyga.

Βρήκε νέο ράπερ να πέσει στην αγκαλιά του και να την παρηγορήσει. Και το όνομα αυτού...PartyNextDoor. Ναι πολύ καλά διαβάζεις, έτσι λένε το νέο της αγόρι που είναι 22 χρονών και χαίρει της εύνοιας της Kris Jenner μιας και δεν έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Πηγές αναφέρουν στη Sun:"Η σχέση τους ξεκίνησε εντελώς ξαφνικά, αλλά προχωράει και όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά". Στο snapchat του ο 22χρονος μάλιστα, ανέβασε φωτογραφία με τα χέρια των δυο τους να είναι μπλεγμένα μεταξύ τους και να δείχνουν τα πανάκριβα Rolex ρολόγια τους με τη λεζάντα «Diamonds Battle»

Αυτό όμως φαίνεται πως εξόργισε τον Tyga αφού αμέσως μετά ανέβασε κι αυτός φωτογραφία στα social με την...προίκα του από διαμάντια ως απάντηση.


Η Kylie και ο 22χρονος ράπερ PartyNextDoor ήταν φίλοι από παλιά και απλά όταν εκείνη χώρισε πριν ελάχιστες μέρες με τον Tyga ήρθαν πάρα πολύ κοντά!

Το μόνο που μένει να δούμε είναι ένα μετωπικό ξεκατίνιασμα των δύο πρώην!

Διάβασε εδώ για το Split Alert: Γιατί οι Kardashian τρέμουν τον χωρισμό της Kylie Jenner από τον Tyga;