Tom Cruise: Θέλει να κάνει εξορκισμό στην κόρη του!

Έχει πιστεί ότι είναι δαιμονισμένη!
Tom Cruise: Θέλει να κάνει εξορκισμό στην κόρη του!



Αφοσιωμένος σαϊεντολόγος ο Tom Cruise έχει υποστεί όπως φαίνεται καθολική πλύση εγκεφάλου! Η θρησκεία που ακολουθεί υποδειγματικά εδώ και χρόνια,(προφανώς και οι γύρω από αυτήν) του έχει περάσει στο μυαλό ότι ένα «κακό πνεύμα» ελέγχει πλέον τον καρπό του έρωτά του με την Katie Ηοlmes, Suri Cruise!
Αυτός ίσως είναι και ο πιο σημαντικός λόγος που ο ηθοποιός έχει να δει την κόρη του , όπως αναφέρουν πηγές, από τον Σεπτέμβριο του 2013!  Δημοσιεύματα από πληροφοριοδότες και μάρτυρες της σαϊεντολογίας, μάλιστα, αναφέρουν ότι τώρα σχεδιάζει να την «ελευθερώσει ψυχικά από το δαίμονα που βρίσκεται μέσα της με εξορκισμό»!

Παρά το γεγονός ότι ο  Cruise το αρνείται, σύμφωνα με τις πηγές, ο 53χρονος σταρ του Mission: Impossible έχει πειστεί από τον leader της εκκλησίας της σαϊεντολογίας ότι η Suri θα πρέπει να θεωρείται μια κακή κόρη, καθώς το κακό πνεύμα “Thetan” έχει μπει μέσα της!

Το αστέρι του Top Gun ελπίζει να βάλει τη Suri μέσω αυτής της διαδικασίας στο σωστό δρόμο και να  τη φέρει πίσω στη σαϊεντολογία ως πράξη εκδίκησης εναντίον της μητέρας της και  πρώην συζύγου του,  η οποία τον χώρισε το 2012 !

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το σήριαλ αυτό θα έχει πολλά επεισόδια!

Διάβασε ακόμα για την Katie Holmes: Πώς βρίσκεις μέσα σου τρόπο να ξεπεράσεις ένα διαζύγιο