Katie Holmes: Πώς βρίσκεις μέσα σου τρόπο να ξεπεράσεις ένα διαζύγιο

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά το επεισοδιακό διαζύγιο από τον Tom Cruise είναι ερωτευμένη (με τον σέξι Jamie Fox) αλλά δεν τολμάει να το δηλώσει
Katie Holmes: Πώς βρίσκεις μέσα σου τρόπο να ξεπεράσεις ένα διαζύγιο



"Αυτή είναι μια ερώτηση που δεν θα ήθελα να απαντήσω"! Η κατηγορηματική άρνηση της Katie Holmes να μιλήσει για την ερωτική της ζωή μετά τον Tom Cruise είναι απολύτως δικαιολογημένη αν σκεφτεί κανείς την μάχη που έδωσε με εκείνον αλλά και την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας για να βγει από αυτόν τον γάμο χωρίς να χάσει το παιδί της (κάτι που συνέβη στη Nicole Kidman όταν χώρισε τον Tom Cruise και τα δυο τους παιδιά επέλεξαν την αίρεση και τον μπαμπά τους).  

Η ρεπόρτερ του περιοδικού More που της έκανε την συνέντευξη απορρεί ωστόσο που η 37χρονη ηθοποιός κρύβει τη σχέση με τον σέξι Jamie Foxx (με τον οποίο βγαίνει τα τελευταία δύο χρόνια) καθώς έχει χωρίσει από το 2012 (έπειτα από έξι χρόνια γάμου)! 

"Πρέπει να βρίσκεις δύναμη να συνεχίσεις, σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Να συγκεντρώνεσαι σε κάτι θετικό. Να κάνεις πράγματα που σε ενδιαφέρουν. Να δουλεύεις πολύ αν αυτό σε γεμίζει. Να προκαλείς τον εαυτό σου. Αυτό που είναι καταπληκτικό με τους ανθρώπους είναι πως τόσοι πολλοί άνθρωποι εκεί έξω κάνουν πράγματα που μπορούν να σε εμπνεύσουν. Αν επικεντρωθείς σε αυτά, η ζωή σου θα γίνει πιο πλούσια", λέει η Holmes στέλνοντας το μήνυμά της σε όλες τις γυναίκες που μόλις βγήκαν από ένα δύσκολο διαζύγιο και νιώθουν να έχει καταρρεύσει ο κόσμος τους. 

 Για περισσότερα νέα, συνεντεύξεις και φωτογραφήσεις διασήμων κάνε κλικ ΕΔΩ