Ζεύγος Beckham: Γιατί σε 2 χρόνια θα είναι πιο πλούσιοι από τη βασίλισσα Ελισσάβετ

Ο Davidκαι η Victoria αύξησαν (πάλι)την περιουσία τους!
Ζεύγος Beckham: Γιατί σε 2 χρόνια θα είναι πιο πλούσιοι από τη βασίλισσα Ελισσάβετ



Από το καλό στο καλύτερο πάνε τελευταία τα πράγματα για τον David και τη Victoria Beckham! Ο πρώην ποδοσφαιριστής  ασχολείται με το μόντελινγκ, κλείνει τη μία συνεργασία μετά την άλλη και ό τι διαφημίζει κάνει sold out παγκοσμίως ενώ η σύζυγός του έχοντας ολοκληρώσει το κεφάλαιο "τραγούδι" κάνει πλέον μεγάλη καριέρα στον κόσμο της μόδας σαν σχεδιάστρια και ιδιοκτήτρια Οίκου με το όνομά της.

Οι ολοένα αυξανόμενοι τραπεζικοί λογαριασμοί τους είναι πια τόσο εντυπωσιακά υψηλοί ώστε να βρίσκονται ένα βήμα πριν περάσουν σε περιουσία τη βασίλισσα της Αγγλίας! Το περασμένο έτος η περιουσία του ζεύγους αυξήθηκε κατά 40 εκατομμύρια λίρες και ανέρχεται στα 280 εκατομμύρια λίρες συνολικά όπως αποκάλυψε η Sunday Times List. Σε περίπτωση που η περιουσία τους συνεχίζεται να αυξάνεται με αυτό το ρυθμό και τα επόμενα δύο χρόνια θα γίνουν κατά 80 εκατομμύρια λίρες πλουσιότεροι (άρα θα φτάσουν στα 360 εκατομμύρια λίρες συνολικά). 

Η περιουσία της βασίλισσας έχει υπολογιστεί από το Forbes ότι ανέρχεται στο ποσό των 340 εκατομμυρίων λιρών (έχει αυξηθεί κατά 10 εκατομμύρια λίρες τα τελευταία 2 χρόνια). Αν, λοιπόν, τα επόμενα 2 χρόνια συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό θα έχει συνολικά 350 εκατομμύρια λίρες δηλαδή 10 εκατομμύρια λιγότερα από τους Beckham. Εντυπωσιακό;  

Εσύ ξέρεις με ποια απάτησε ο Jay Z την Beyonce;