Mε ποια απάτησε ο Jay Z την Beyonce; (Φήμη ή διαφημιστικό trick;)

Τις υπόνοιες μας τις έβαλε το τραγούδι της Lemonade!
Mε ποια απάτησε ο Jay Z την Beyonce; (Φήμη ή διαφημιστικό trick;)



Αυτό το ζευγάρι συνέχεια χωρίζει, τα βρίσκει ξανά, παίρνει διαζύγιο, είναι αγαπημένο, βγάζει φωτογραφίες αγάπης, ο Jay κάνει απιστίες, η Beyonce κάνει αναφορές γι΄αυτό στα τραγούδια της. Τι είναι αλήθεια από όλα αυτά τελικά; Έχουν κάποια βάση ή είναι απλά φήμες ή είναι διαφημιστικά κόλπα-promo πριν η Βeyonce βγάλει κάποιο άλμπουμ;

Ας κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν. Θυμάσαι την αντίδραση της Solange Knowles στον Jay Z, που του έκανε επίθεση στο ασανσέρ; Υποτίθεται ότι ήταν γιατί είχε απατήσει την αδελφή της (Beyonce).

Έπειτα από αυτό το ξέσπασμα, που δεν μάθαμε ποτέ τον λόγο, η Beyonce στο νέο της άλμπουμ Lemonade αναφέρεται πολύ συχνά σε έναν άπιστο σύντροφο. Μάλιστα σε ένα τραγούδι της λέει το εξής: 'Becky with the good hair". 

Η Rachel Roy ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram και έγραψε το εξής: ‘Good hair don’t care, but we will take good lighting, for selfies, or self truths, always".

Oι φαν της Beyonce βρήκαν αυτή τη φωτογραφία στο instagram, συνδύασαν τα γεγονότα και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Rachel ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Beyonce-Jay Z. 

Mια πηγή στο site Hollywood Life αναφέρει ότι η Solange ανακάλυψε την στενή φιλία του Jay με την Rachel και ένιωσε άβολα, γι' αυτό και αντέδρασε έτσι στο ασανσέρ. 

H Rachel πάντως σχολίασε στο twitter το εξής, για να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

"Σέβομαι την αγάπη, το θεσμό του γάμου, της οικογένειας και την δύναμη, Αυτό που δεν πρέπει να είναι ανεκτό απο κανέναν είναι ο εκφοβισμός, όλων των ειδών".

Jay Z ~> Είχε τελικά ερωτική σχέση με την Rihanna;