Jay Z: Είχε τελικά ερωτική σχέση με την Rihanna;

Διαφημιστικό κόλπο και μάλιστα… κακόγουστο!
Jay Z: Είχε τελικά ερωτική σχέση με την Rihanna;



Πριν λίγες μέρες η showbiz έμεινε με το στόμα ανοιχτό, όταν δημοσιεύτηκε η είδηση πως ο Jay Z είχε χωρίσει την Beyonce για ένα χρόνο εξαιτίας της Rihanna. Μια είδηση που τελικά δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα διαφημιστικό κόλπο…

Πίσω από όλα αυτά ήταν ο συγγραφέας Randy Taraborrelli, που έγραψε το βιβλίο Becoming Beyonce: The Untold Story, o οποίος απολογήθηκε δημόσια στην Daily News για την ψεύτικη είδηση που μετέφερε, σε μια προσπάθεια (ατυχή) να προκαλέσει ντόρο γύρω από το βιβλίο.

«Ζητάω συγγνώμη από την Beyonce. Όλο αυτό ήταν πολύ άβολο. Ήταν ένα διαφημιστικό κόλπο. Ήταν πραγματική αμέλεια από μέρους μου που πίστευα πως θα βοηθήσει στις πωλήσεις. Δεν περίμενα πάντως πως θα έπαιρνε τέτοια έκταση το θέμα», δήλωσε στην Daily News ο Taraborrelli.

Η αλήθεια είναι πάντως πως οι φήμες δεν είναι καινούργιες καθώς ψιθυρίζεται για αρκετά χρόνια πως ο Jay και η Rihanna έχουν κάτι παραπάνω από φιλική σχέση, ενώ πολλοί συνδέουν την προ ετών επίθεση της αδερφής της Beyonce στον Jay με αυτή την φήμη.

Τελικά όλα καλά. H Rihanna δεν είναι ερωμένη του Jay Z, η Beyonce δεν είναι απατημένη και ο Taraborrelli τα… μπάλωσε!

Δες ΕΔΩ τι δήλωσε η Rihanna για τα One Night Stands και αν κάνει η ίδια