Αδημοσίευτες φωτογραφίες Ελλήνων celebrities μέσα από τον φακό της Ρούλας Ρέβη!

Η γνωστή φωτογράφος μας δείχνει μερικές συλλεκτικές-αδημοσίευτες- old time classic φωτογραφίες που δεν έχουμε δει που-θε-νά!
Αδημοσίευτες φωτογραφίες Ελλήνων celebrities μέσα από τον φακό της Ρούλας Ρέβη!



Η Ρούλα Ρέβη, είναι μια από τις πιο καταξιωμένες Ελληνίδες φωτογράφους έχοντας στο ενεργητικό της μεγάλες συνεργασίες με γνωστούς ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου, ενώ πάντα μια λήψη από τον φακό της καταφέρνει να δώσει στο πλάνο μια άλλη διάσταση. 

Τα τελευταία 8 χρόνια σύντροφος της ζωής της είναι ο Αποστόλης Τότσικας με τον οποίο πριν από λίγους μήνες παντρεύτηκαν μυστικά στο Los Angeles. Η 41χρονη φωτογράφος έχει μεταμορφώσει πολλές φορές τον 32χρονο Αποστόλη μέσα από τον φακό της, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που θα έκαναν τα πάντα για μια από τις "μαγικές" της φωτογραφίες! 

Ελένη Μενεγάκη, Ζέτα Μακρυπούλια, Αποστόλης Τότσικας, Σμαράγδα Καρύδη, Ζέτα Δούκα και Τζένη Μπαλατσινού είναι ελάχιστα μόνο από τα πρόσωπα με τα οποία έχει συνεργαστεί και των οποίων οι φωτογραφίες έχουν κοσμήσει τα εξώφυλλα των πιο γνωστών περιοδικών. Έτσι, η Ρούλα Ρέβη είπε να μας κάνει μια ευχάριστη έκπληξη δείχνοντας μας αδημοσίευτες φωτογραφίες των πιο γνωστών Ελλήνων επωνύμων μέσα από το Instagram.

Aποστόλης Τότσικας 

Ζέτα Μακρυπούλια 

Σμαράγδα Καρύδη 

Ελένη Μενεγάκη 

Γιώργος Λιάγκας- Φαίη Σκορδά 

Ζέτα Μακρυπούλια- Γρηγόρης Βαλτινός 

Νίκος Μουτσινάς- Ζέτα Μακρυπούλια 

Ντέμης Ρούσος 

Μαρία Αλιφέρη... "Σας αγαπώ" 

Έλλη Κοκκίνου 

Τζένη Μπαλατσινού 

Ζέτα Δούκα 

Τάμτα 

Μαίρη Συνατσάκη 

Αντώνης Ρέμος- Άννα Βίσση