Η αγάπη χρόνια δεν κοιτά! Επώνυμα ερωτευμένα ζευγάρια με... διαφορά ηλικίας

Στην αγάπη δεν παίζει απολύτως κανέναν ρόλοη ηλικία και οι celebrities απ' ότι φαίνεται το ξέρουν καλά...
Η αγάπη χρόνια δεν κοιτά! Επώνυμα ερωτευμένα ζευγάρια με... διαφορά ηλικίας



Μπορεί κάποτε τα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας να αποτελούσαν θέμα αρνητικού σχολιασμού και κακεντρεχών σχολίων όμως τα τελευταία χρόνια τέτοιου είδους σχέσεις έχουν γίνει κατά κάποιον τρόπο... "μόδα" ενώ πλέον στα "μάτια" του περισσότερου κόσμου είναι εντελώς απενοχοποιημένα.

Μάλιστα οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί κατά πολύ σε σύγκριση με πιο παλιά, καθώς ενώ είθισται ο άντρας να είναι μεγαλύτερος από την γυναίκα, πλέον συμβαίνει εντελώς το αντίθετο! Επειδή όμως "ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά", ας δούμε ποια είναι τα επώνυμα ζευγάρια με... διαφορά ηλικίας!

Mary Kate- Olivier Sarkozy

Η... petite Mary-Kate είναι μαζί με τον 45χρονο τραπεζίτη Olivier Sarkozy, τον ετεροθαλή αδελφό του πρώην Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί εδώ και δύο χρόνια! Εκείνη είναι 28 και εκείνος 45 ετών. Παρόλο που τους χωρίζουν 17 χρόνια, εκείνοι όχι απλώς είναι ερωτευμένοι αλλά πριν από λίγο διάσημα επισημοποίησαν την σχέση τους μέσω ενός αρραβώνα.

Bruce Willis- Emma Heming

Ο 59χρονος "σκληρός" άντρας του Hollywood είναι παντρεμένος τα τελευταία 5 χρόνια με την 35χρονη Emma Heming. Το ζευγάρι έχει 24 χρόνια διαφορά, όμως πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς πριν από λίγους μήνες, η Emma έφερε στον κόσμο την δεύτερη κόρη τους!

George Clooney- Amal Alamuddin

Ο πάλαι ποτέ αμετανόητος εργένης του Hollywood ξέχασε τους όρκους που κάποτε έδινε εναντίον του γάμου και έτσι, πριν από τρεις μήνες παρουσία 100 περίπου καλεσμένων στη Βενετία, παντρεύτηκε την αγαπημένη του Amal ανταλλάσοντας όρκους αιώνιας αγάπης σε έναν γάμο που αποτέλεσε θέμα της χρονιάς! Εκείνος 53 ετών, εκείνη 36. Aν και τους χωρίζουν 17 χρόνια, ζουν ευτυχισμένοι ενώ αποτελούν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια παγκοσμίως. 

Jason Statham- Rosie Huntington Whiteley

Μπορεί να μην τους φαίνεται σχεδόν καθόλου, όμως έχουν 20 ολόκληρα χρόνια διαφορά! Εκείνος είναι 47 ετών και εκείνη 27! Ο διάσημος "τιμωρός" που έγινε γνωστός από τις ταινίες Transformers και Fast & Furious, έχει σχέση εδώ και τρία χρόνια με το μοντέλο της Victoria’s Secret. Αν και κατά καιρούς οι φήμες τους θέλουν να χωρίζουν, εκείνοι είναι τρελά ερωτευμένοι ενώ κρυφές πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι σύντομα θα επισημοποιήσει την σχέση του!

Bradley Cooper- Suki Waterhouse

Aποτελούν ένα από τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά ζευγάρια του Hollywood! Δεν χρειάζονται συστάσεις για τον 39χρονο γόη που τον λατρεύει όλος ο γυναικείος πληθυσμός! Απ' ότι φαίνεται όμως, η 22χρονη Suki είναι η εκλεκτή της καρδιάς του. Αν και έχουν 17 χρόνια διαφορά, είναι ζευγάρι ήδη απο τον Μάρτιο του 2013 ενώ πυκνά συχνά οι φήμες τους θέλουν να έχουν αρραβωνιαστεί κρυφά...

Ναταλία Γερμανού- Μάνος Ιωάννου

Πολλά δηλητηριώδη σχόλια ειπώθηκαν και γράφτηκαν για την σχέση τους, όμως ο έρωτάς τους δεν κρύβεται παρά τα 23 χρόνια που τους χωρίζουν. Οι δυο τους είναι μαζί 1,5 χρόνο και περνούν φανταστικά. Ο ηθοποιός μάλιστα έχει δηλώσει πως η σχέση που έχει τώρα του χαρίζει ηρεμία και ωριμότητα, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Eίμαι ερωτευμένος με τον άνθρωπό μου"...

Αγγελική Ηλιάδη- Σάββας Γκέντσογλου

Μια σχέση που συζητήθηκε πολύ την τελευταία χρονιά αφού σχεδόν σε πολλούς δεν άρεσε, ενώ η μητέρα του ποδοσφαιριστή ήταν εντελώς αντίθετη με τον δεσμό τους. Αν και τους χωρίζουν 13 χρόνια, εκείνη είναι 37 και εκείνος 24 ετών, πρόσφατα απέκτησαν το πρώτο τους γιο ενώ πολύ σύντομα θα ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Ηλιάδη μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε: "Δεν θεωρώ πως παίζει ρόλο η ηλικία, ούτε πως έχει πάντα συνάρτηση με την ωριμότητα. Ένας άντρας είναι πάντα λιγότερο έτοιμος απ΄ότι εμείς να γίνει γονιός, γιατί δεν βιώνει την διαδικασία της προετοιμασίας αυτούς τους εννέα μήνες όπως η μητέρα. Αρχίζει και καταλαβαίνει τι γίνεται, όταν έρθει το μωρό".

Έλλη Κοκκίνου- Γιώργος Μπόγρης

Άλλη μια σχέση που συζητήθηκε πολύ! Εκείνη 44, εκείνος μόλις 25. Παρά τα 19 χρόνια διαφοράς που τους χωρίζουν οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω από τρία χρόνια μαζί, ενώ η σχέση τους έχει αντέξει σε δύσκολες συνθήκες και έχει ξεπεράσει πολλές φορές την απόσταση που τους χωρίζει λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του μπασκετμπολίστα. Αν και οι φήμες πυκνά συχνά τους θέλουν να χωρίζουν, εκείνοι είναι μια χαρά...

Έλενα Ράπτη- Λούκας Γιώρκας

H σχέση τους μετρά ένα χρόνο. Παρόλο που στην αρχή έκρυβαν ότι είναι μαζί, πλέον περπατούν χέρι χέρι στο δρόμο χωρίς να τους νοιάζει καθόλου! Το ζευγάρι έχει 11 χρόνια διαφορά ηλικίας αλλά αυτό φαίνεται να μην παίζει κανέναν απολύτως ρόλο στην μεταξύ τους σχέση, αφού έχουν βρει την απόλυτη ευτυχία ο ένας στο πρόσωπο του άλλου."Είμαι και εγώ ένας ερωτευμένος άνθρωπος, νομίζω ότι φαίνεται σε κάθε κύτταρο του σώματος μου, οπότε δεν έχει νόημα να κρύβομαι" είχε πει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής. Ακόμα, η Έλενα Ράπτη πρόσφατα δήλωσε στην εκπομπή Join Us: "Είναι δικαίωμά μου να έχω προσωπική ζωή. Η σχέση είναι δική μου. Είναι για μένα. Δεν νιώθω άνετα όταν άνθρωποι που δεν με ξέρουν, γνωρίζουν τόσα πολλά για την προσωπική μου ζωή".

Ρούλα Ρέβη- Αποστόλης Τότσικας

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ο Αποστόλης πλησίαζε τα 25 και δεν ήταν γνωστός ακόμα στο ευρύ κοινό. Η Ρούλα από την άλλη πλευρά, είχε ήδη διαγράψει την δική της πορεία στο χώρο ως πετυχημένη φωτογράφος με πολλές συνεργασίες στο ενεργητικό της. "Τον γνώρισα, περίμενα, περίμενε και έγινε. Το πιο όμορφο από όλα ήταν ότι όταν θέλαμε να είμαστε μαζί, δεν είπαμε τίποτα. Από ένα απόγευμα και μετά δεν χωρίσαμε ποτέ ξανά" έχει δηλώσει η Ρούλα Ρέβη στο παρελθόν ενώ ο Αποστόλης Τότσικας έχει παραδεχτεί πως η σχέση του μαζί της τον κάνει καλύτερο και πως του άλλαξε όλη την κοσμοθεωρία του. Οι δυο τους είναι 8 χρόνια μαζί και πριν από λίγους μήνες παντρεύτηκαν μυστικά στο Los Angeles. Παρά τα 9 χρόνια διαφοράς που τους χωρίζουν, είναι τρισευτυχισμένοι.