#ΤΒΤ: Πώς ήταν οι διάσημες Ελληνίδες εκείνο το καλοκαίρι;

Σήμερα κάνουμε flashback στα μπικίνι των celebrity που κάποτε θαυμάζαμε στην παραλία.
#ΤΒΤ: Πώς ήταν οι διάσημες Ελληνίδες εκείνο το καλοκαίρι;



Τα καλοκαιρινά κορμιά της εποχής μας τα είδαμε, τα ξαναείδαμε και θα τα βλέπουμε ολόκληρο τον Αύγουστο. Στα περιοδικά, στα site και τα social media. Αυτό που δεν βλέπουμε τη σήμερον ημέρα είναι πώς ήταν εκείνα τα κορμιά πριν από 10, 15 ή και 20 χρόνια. 

Σήμερα, λοιπόν, που είναι το Throwback Thursday, βρήκαμε την κατάλληλη αφορμή για να κάνουμε ένα ωραιότατο flashback και να δούμε πώς ήταν κάποιο καλοκαίρι τα διάσημα κορίτσια. 

Ορίστε τι ανακαλύψαμε: 

Πρώτη και καλύτερη βρήκαμε την Ελένη Μενεγάκη. Το περιοδικό Hello! είχε δημοσιεύσει φωτογραφία της, όταν ακόμα ήταν στην αρχή της καριέρας της, δηλαδή 21 χρόνια πριν. Παρεμπιπτόντως, δες ΕΔΩ τι έλεγε το 1994, τότε που τα είχε με τον Δημήτρη τον γιατρό. 

Και πάμε μία 7ετία πριν, το 2008, όταν η Ελένη Μενεγάκη έκανε αγκαλιές στη Μύκονο με το μεγάλο της γιο Άγγελο. 

Θυμάσαι πώς ήταν κάποτε η Ελένη Φιλίνη; Είχε το κορμί που κάθε γυναίκα θα ήθελε. Η ίδια φρόντισε να μας το υπενθυμίσει μέσω Facebook.

Ήταν Αύγουστος του 2004, την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων όταν η Κάτια Ζυγούλη φόρεσε μαγιό στα χρώματα της ελληνικής σημαίας. Να πώς φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Celebrity. 

Σαντορίνη 2005, μαζί με τον Χάρη Σιανίδη και την Τζένη Τσιβεριώτη. Η Ιωάννα Λίλη έκανε αναδρομή στο παρελθόν μέσα από το προφίλ της στο Instagram. 

Άγνωστης χρονολογίας είναι η φωτογραφία της Βίκυς Καγιά με το καλοκαιρινό της look. 

Σταματίνα εσύ; Η γνωστή παρουσιάστρια κάποτε ήταν sex bomb.

Και για το τέλος, κρατήσαμε την αέρινη Βάνα Μπάρμπα.

Δες ΕΔΩ ποιες ήταν οι ωραιότερες Ελληνίδες το 2000.