Celebrities με μαγιό: Ελληνίδες ή ξένες;

Ποιες κερδίζουν τη μονομαχία του μπικίνι.
Celebrities με μαγιό: Ελληνίδες ή ξένες;



Το καλοκαίρι έφτασε, ο ήλιος έχει αρχίσει να μας χτυπάει κατακούτελα και περιμένουμε πώς και πώς τη στιγμή που θα ανεβάσουμε την πρώτη selfie με μπικίνι. Την ίδια ώρα, οι ντόπιες και ξένες celebrities ξεσάλωσαν, αφού βγήκαν στις παραλίες ή έκαναν φωτογραφίσεις με μαγιό φέρνοντας πρόωρα το καλοκαίρι.  

Εμείς δεν αφήσαμε την ευκαιρία να πάει χαμένη και βάλαμε τα διάσημα κορίτσια να μονομαχήσουν για τους τίτλους του FollowMe. 

Ιδού τα αποτελέσματα. 

Βραβείο αδιανόητου six pack  

Ειρήνη Παπαδοπούλου- Rihanna: 1-0 

Όταν τα ξένα media μιλούν για το six pack της Rihanna, εμείς εδώ γελάμε. Συγγνώμη, έχετε δει τους κοιλιακούς της Ειρήνης Παπαδοπούλου; Κερδίζει άνετα και χωρίς κόπο τη μονομαχία. 

Βραβείο μαγιό και παπούτσι 

Kylie Jenner- Nίνα Λοτσάρη: 1- 0

Είναι εμφανές ότι και τα δύο κορίτσια προσπαθούν να εξάψουν τη φαντασίωση των αντρών. Μαγιό, σέξι παπούτσι,  μαύρο μακρύ μαλλί και ανάλογο ύφος. Το μπούστο της Kylie διαμόρφωσε την τελική βαθμολογία. 

Βραβείο κάνω γιόγκα με μπικίνι 

Candice Swanepoel- Ευγενία Μανωλίδου: 1- 0 

Είναι εμφανές ότι το μοντέλο της Victoria’s Secret ξέρει από γιόγκα πολύ περισσότερο από την Ευγενία Μανωλίδου. Η μεν βρίσκεται στην αμμουδιά της Καραϊβικής, η δε σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Κρήτη. Κερδίζει η Candice  γιατί αυτό που κάνει έχει ένα βαθμό δυσκολίας.  

Βραβείο σέξι 50άρας με μαγιό 

Brook Shields- Ναταλία Γερμανού: 1- 0 

Συγγνώμη Ναταλία αλλά αν δεν δούμε την αρετουσάριστη φωτογραφία δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Οπότε αναγκαστικά θα δώσουμε τη νίκη στην Brook και στους παπαράτσι που μας έδωσαν ελπίδα

Βραβείο χαρούμενης celebrity με μαγιό

Κατερίνα Λάσπα- Beyonce: 1- 0 

Αν βρισκόμασταν στην κατηγορία ολόσωμου μαγιό ή οπισθίων θα κέρδιζε σίγουρα η Beyonce. Όμως ψηφίσαμε το κορίτσι που χάρηκε πιο πολύ με τον ερχομό του καλοκαιριού και φυσικά αυτή είναι η Κατερίνα Λάσπα.

Βραβείο dream body

Fergie- Δούκισσα Νομικού: 0- 0

Πολύ δύσκολο ήταν να αποφασίσουμε για τη νικήτρια αυτής της μονομαχίας μιας και υπάρχει μία άλφα διαφορά ηλικίας. Η μεν Fergie είναι 40άρα και μόλις γέννησε ενώ η Δούκισσα είναι μόλις 28 χρονών. Όμως είμαστε σίγουρες πως όταν η Δούκισσα φτάσει στην ηλικία της Fergie θα είναι το ίδιο σέξι. Πάντως, αν κρίναμε τον ομφαλό της τραγουδίστριας και όχι το υπέροχο κορμί της θα έχανε.