Ναταλία Γερμανού: Οι απόψεις για τη ρετουσαρισμένη φωτογράφιση

Εθνικό ζήτημα το ρετούς της παρουσιάστριας...
Ναταλία Γερμανού: Οι απόψεις για τη ρετουσαρισμένη φωτογράφιση



Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το γυμνό εξώφυλλο της Ναταλίας Γερμανού στο περιοδικό Hello.

Παρουσιαστές, δημοσιογράφοι ακόμη και τραγουδιστές τοποθετούνται για την τολμηρή φωτογράφιση με μαγιό της παρουσιάστριας. Άλλοι παίρνουν το μέρος της λέγοντας ότι πολύ καλά κάνει και ποζάρει στα 50 της με μπικίνι και ρετουσαρισμένο κορμί, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που είναι κάθετοι: «δεν ταιριάζει η συγκεκριμένη φωτογράφιση με την ηλικία της».

Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Πρώτος εξέφρασε τη γνώμη του ο Γιώργος Λιάγκας που μέσα από τον «Πρωινό ΑΝΤ1» δήλωσε για τη φωτογράφιση - πρόκληση: «είναι τίγκα στο photoshop» για να συνεχίσει την επόμενη μέρα αναφέροντας: «Η Ναταλία είναι ένας μπερδεμένος άνθρωπος».

Τον λόγο πήρε ο Άρης Καβατζίκης ως συνεργάτης του «Πρωινού ΑΝΤ1» και διευθυντής σύνταξης του περιοδικού που η παρουσιάστρια επέλεξε να φωτογραφηθεί. Ο δημοσιογράφος υποστήριξε τη Ναταλία Γερμανού και εξήγησε τι συμβαίνει όταν οι Έλληνες διάσημοι κάνουν επαγγελματικές φωτογραφίσεις. «Χρησιμοποιήθηκαν μόνο φίλτρα "λείανσης" της επιδερμίδας της παρουσιάστριας. Αν και 50 ετών η Ναταλία τολμά να μας δείξει το σώμα της, το οποίο δείχνει να είναι αψεγάδιαστο!»

Την ίδια ώρα στην απέναντι πρωινή εκπομπή η Χριστίνα Πολίτη σχολίαζε πως το συγκεκριμένο εξώφυλλο δεν της αρέσει γιατί «είναι σαν να γεννά αβγά στην παραλία. Δεν είναι στάση αυτή» με τον καλεσμένο της ημέρας και διευθυντή σύνταξης του περιοδικού ΟΚ!, Νίκο Γεωργιάδη, να εξηγεί με τη σειρά του: «Η Ναταλία είναι φίλη μου, αλλά αυτή που βλέπω δεν είναι η φίλη μου. Είναι μια που της μοιάζει. Είναι πάρα πολύ ωραία φωτογράφιση, αλλά δεν είναι ακριβώς η Ναταλία. Γενικά προσέχει και δίνει μάχη με τη ζυγαριά, αλλά δεν είναι τόσο αδύνατη. Ούτε τα μπρατσάκια είναι έτσι, ούτε η κοιλιά. Είναι το σώμα της Τσαβαλιά με το πρόσωπο της Ναταλίας».

Επί του θέματος τοποθετήθηκε και η Κατερίνα Καινούργιου η οποία οργίστηκε με όλα αυτά τα σχόλια που άκουσε για το ρετουσαρισμένο κορμί της Ναταλίας και δήλωσε κοιτώντας την κάμερα: «Ναταλία είσαι θεάρα. Έχεις μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση. Ποιο είναι το θέμα όλων σας παρακαλώ πάρα πολύ. Οποιαδήποτε βγαίνει αυτή τη στιγμή στα περιοδικά, από την πιο όμορφη που μπορεί να είναι η Δούκισσα Νομικού, μέχρι την πιο μεγάλη σε ηλικία έχει photoshop. Όλες μας κάνουμε photoshop. Από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα όλων. Η Ναταλία Γερμανού πάντα φωτογραφιζόταν σέξι. Κι επειδή είναι 50; Θεά είναι δεν κατάλαβα», Το θέμα δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο και ο Γιώργος Τσαλίκης, τραγουδιστής και κουμπάρος της παρουσιάστριας. Έγραψε στο Instagram του: «Δεν μασάει, είναι μέσα στα πράγματα τόσα χρόνια χωρίς να ξεπουλιέται σε παρεάκια και ίντριγκες και μας έχει φερθεί πάντα σπαθί και στη Δώρα και τα παιδιά και σε μένα! Είναι οικογένεια, είναι αδερφάκι και την αγαπώ. Αυτά τα λίγα και αυθόρμητα ...».

Δείτε ΕΔΩ τη φωτογράφιση της Ναταλίας Γερμανού στο περιοδικό Hello.