Γιώργος Πρίντεζης: Ο λόγος που όλες ξαφνικά βλέπουμε μπάσκετ

Μήπως έχεις πάθει εμμονή με τα μπράτσα του Πρίντεζη;
Γιώργος Πρίντεζης: Ο λόγος που όλες ξαφνικά βλέπουμε μπάσκετ



«Ποιος είναι ρε παιδιά ο Πρίντεζης;» ρώτησα σήμερα το πρωί τα παιδιά του γραφείου και άρχισαν να με γιουχάρουν ξεδιάντροπα και να μου πετάνε βόμβες από χαρτιά για την ασχετοσύνη μου. «Έβαλε χθες κάποιο σημαντικό γκολ» μου είπε η εξίσου ανίδεη συνάδελφος και καταλήξαμε να γελάμε με την άγνοιά μας. 

Τελικά όμως, έμαθα γιατί όλοι τον συζητάνε. Το τρίποντό του έφερε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα με 71-68 και έτσι εξασφάλισε την πρόκριση της ομάδας στο Final Four της Ευρωλίγκα. Μεγάλη υπόθεση ακούγεται για να τον αποκαλούν Άγιο. 

Κοινώς, ο Γιώργος Πρίντεζης αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι ο ήρωας του Ολυμπιακού. Γι’ αυτό και σήμερα το πρωί η φήμη του έφτασε μέχρι και στα δικά μου αυτιά χωρίς να το επιδιώξω μιας και δεν ξέρω καν τι σχήμα έχει η μπάλα. 

Παρόλα αυτά, μπορώ με μεγάλη ευκολία να διακρίνω έναν σέξι άντρα και πλέον είμαι σε θέση να πω με σιγουριά ότι o 30χρονος αθλητής μυρίζει αδρεναλίνη. Το συμπέρασμα κλείδωσε και εγώ ήδη μετάνιωσα που δεν τον έβαλα στη λίστα με τους σέξι Γιώργηδες. Να μου πεις, πού να το καταλάβω ότι είναι ωραίος έχοντας δει την παρακάτω φωτογραφία, αλά Χάνιμπαλ Λέκτερ;  

Εν πάση περιπτώσει, το χθεσινό του σωτήριο τρίποντο με έκανε να τον αναζητήσω και να καταγράψω όλους εκείνους τους λόγους για τους οποίους με έκανε ξαφνικά να ενδιαφερθώ για το μπάσκετ. 

Έχει τα πιο αδιανότητα μπράτσα. Πραγματικά, δεν μπορείς να τα δεις και να τα προσπεράσεις. Ειδικά τώρα που είναι γεμάτα τατουάζ έχουν ανέβει σε άλλο level.  

Κάνει εκπληκτικά άλματα. Παραδέξου το. Δεν γίνεται να αγνοήσεις αυτές τις φωτογραφίες. Οι συνειρμοί είναι αναπόφευκτοι. 

Παίζει μπουζούκι. Αν δηλαδή θέλεις να στήσεις ένα γλέντι, με τον Πρίντεζη μαζί σου είναι το πιο εύκολο πράγμα. 

Άσε που έχει και καλή φωνή

Καμιά φορά, κοντά του νιώθεις σαν να βλέπεις Baywatch

Έχει μόνιμη σχέση. Το γεγονός ότι είναι μαζί με το μοντέλο Βιβή Τσιάμη εδώ και 7 ολόκληρα χρόνια ενώ είναι μόλις 30 χρονών δείχνει ότι αυτό το αγόρι δεν είναι υπέρ των εφήμερων σχέσεων και ότι είναι σχετικά ώριμος.  Στις συνεντεύξεις του λέει ότι εκείνη είναι το στήριγμα και το γούρι του ενώ χθες το γλέντησαν μαζί στα μπουζούκια. 

Για όλους τους παραπάνω λόγους, αποφάσισα και εγώ να μάθω πώς παίζεται το μπάσκετ και να περιμένω το επόμενο σέξι τρίποντο.