Εδώ θα βρεις τους πιο σέξι Γιώργηδες της Ελλάδας

Καλά μάντεψες, δεν είναι ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου, ούτε ο Γιώργος Παπαδάκης.
Εδώ θα βρεις τους πιο σέξι Γιώργηδες της Ελλάδας



Γιώργο Παπανδρέου, Γιώργο Παπαδάκη, Γιώργο Μαργαρίτη και Γιώργο Καρατζαφέρη μην απογοητεύεστε που δεν θα βρείτε το όνομά σας στην παρακάτω λίστα, δεν έγινε και τίποτα. 

Άλλωστε, το σέξι είναι σχετικό. Το θέμα είναι ότι σήμερα γιορτάζετε και έχετε κάθε λόγο να το γλεντήσετε κι ας μην είστε στη λίστα των σέξι Γιώργηδων. 

Ορίστε, λοιπόν, οι Γιώργηδες που ψηφίσαμε τα κορίτσια του FollowMe, οι οποίοι κατά τη γνώμη μας είναι και οι πιο γοητευτικοί. Δες τους και θα καταλάβεις ότι έχει αγόρια για όλα τα γούστα.  

Ο πιστός Γιώργος

Γιώργος Λαμπαθάκης

Είναι πανέμορφος, έξυπνος και κυρίως μονογαμικός. Ο αρχιτέκτονας που γνωρίσαμε από την εκπομπή «Σπίτι από την αρχή» έχει σχέση σχεδόν 8 χρόνια με τη γυναίκα της ζωής του και αυτό το γεγονός δεν θα μπορούσε παρά να τον κάνει στα μάτια μας ακόμα πιο σέξι. 

Ο Γιώργος- επιστροφή στη φύση 

Γιώργος Σειταρίδης 

Μόλις το όνομά του έπεσε στο τραπέζι, είπαμε το μεγάλο «ναι» με ένα στόμα μια φωνή. Ο Γιώργος Σειταρίδης είναι ο άντρας που κάποτε συγκρίναμε με τον Γεωργούλη και που σήμερα είναι μελισσοκόμος στο Πήλιο. Άντρας δηλαδή με τα όλα του. 

Ο ροκάς Γιώργος

Γιώργος Χρανιώτης

Κλασική και σταθερή αξία. Πάντα μας κάνει εντύπωση η η άνεση και η αυτοπεποίθησή του. 

Ο έρωτας αλήτης Γιώργος

Γιώργος Μαζωνάκης

All time classic. Είναι παιδί της νύχτας, ανατρεπτικός, αυθεντικός και έχει το λαό με το μέρος του. Δες ΕΔΩ τις πιο εκκεντρικές του εμφανίσεις. 

Ο Γιώργος έξω καρδιά

Γιώργος Λιανός 

Όλο και κάποια από εμάς θα τον δει το πρωί να φεύγει ή να έρχεται από το γυμναστήριο της γειτονιάς μας. Όχι, δεν είμαστε stalker αλλά δεν φταίμε εμείς που τον βρίσκουμε συνεχώς μπροστά μας. Όμως όλες λέμε πάντα το ίδιο πράγμα: Πόσο κούκλος είναι στο τετ- α- τετ. Πού να ήξερε ότι έχουμε κάνει ολόκληρο αφιέρωμα για τα προσόντα του

Ο ποιοτικός Γιώργος

Γιώργος Καραμίχος

Είναι καθηγητής σε δραματική σχολή στο Λος Άντζελες και αυτό φτάνει για να συμπεράνουμε ότι ο Γιώργος Καραμίχος εκτός από σέξι είναι και ένας έξυπνος άντρας με φιλοδοξίες που μας κάνει περήφανους στο εξωτερικό. 

Ο Γιώργος το καλό παιδί

Γιώργος Παπαδόπουλος 

Ήρθε ξανά στο προσκήνιο μέσα από το «The Voice 2» ως βοηθός της Μελίνας Ασλανίδου και κάθε φορά που τον βλέπουμε σκεφτόμαστε πόσο καλό παιδί είναι.  

Ο -πώς τις ρίχνει- Γιώργος

Γιώργος Κιμούλης 

Γιατί όλες οι διάσημες και όμορφες γυναίκες παθαίνουν αμόκ με τον Κιμούλη; Λέχου, Γερονικολού, Μουτάφη… Κάτι θα του βρίσκουν. Αυτός και μόνο ο λόγος είναι αρκετός για να τον βάλουμε στη λίστα μας. Και το γεγονός ότι τόλμησε να εμφανιστεί γυμνός επί σκηνής

Ο Γιώργος για ιδιαίτερα γούστα

Γιώργος Λιάγκας

Όχι ότι όλες σέρνονται στα πόδια του, αλλά υπάρχουν αρκετά κορίτσια που βρίσκουν σέξι τον Γιώργο Λιάγκα, τον άντρα τον παραδοσιακό, τον ελαφρώς κάφρο και χιουμορίστα. Γούστα είναι αυτά. 

Ο ξεχασμένος αλλά σέξι Γιώργος

Γιώργος Χειμωνέτος

Έγινε πρόσφατα μπαμπάς και τον θυμηθήκαμε. Ο γνωστός αθλητής ποδηλασίας είναι ωραίος άντρας, δεν το αμφισβητεί κανείς. 

O Γιώργος- μη μιλάς

Γιώργος Σαμπάνης

Ε βέβαια. Μη μιλάς και δες αυτή τη φωτογραφία. Είναι αρκετή για να αποδείξει ότι είναι άξιος να βρίσκεται στη λίστα μας.