Οι top εμφανίσεις της χρονιάς, ποιες θα μας μείνουν αξέχαστες

Ποιες ξεχώρισαν και γιατί!
Οι top εμφανίσεις της χρονιάς, ποιες θα μας μείνουν αξέχαστες



Διανύουμε τον μηνα Μάρτιο και τα σημαντικότερα βραβεία της χρονιάς έχουν επι το πλείστον ολοκληρωθεί. Ποια να πρωτοθυμηθούμε και τι να ξεχωρίσουμε από αυτά. Σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε με τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις και παρουσίες που ξεχώρισαν για καλό λόγο. 

Τα Oscars, τα Grammy, τα Golden Globes, τα Brit και τα Elle style awards, αποτελούν τα πιο γνωστά βραβεία που διοργανώνονται κατά την διάρκεια του χρόνου και αποτελούν πηγή ποικίλων νέων και ειδήσεων. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι διάσημες κυρίες που ειναι προσκεκλημένες μιας και κάθε φορά βάζουν τα δυνατά τους ώστε να μπουν στις λίστες με τις πιο καλοντυμένες της εκάστοτε βραδιάς.

Με την βοήθεια των βοηθών και ιδιαίτερα των στυλιστών των stars, τα αποτελέσματα στο κόκκινο χαλί είναι εκπληκτικά και κάθε φορά δεν χορταίνουμε να κοιτάμε τις μοναδικές τουαλέτες.

Η Taylor Swift, η Jennifer Lopez, η Εmma Stone και η Katy Perry είναι τα κορίτσια που έλαμψαν και συζητήθηκαν ποιο πολύ απ' όλες. Λατρέυουμε να τις παρατηρούμε να αλλάζουν κάθε φορά στυλ και attitude. 

Παρακάτω ακολουθεί gallery με τις ωραιότερες εμφανίσεις της χρονιάς απ'όλα τα βραβεία και διοργανώσεις.

Mέχρι τότε, θυμίσου τις καλύτερες εμφανίσεις των Oscars εδώ!