Oscars 2015 : Δείτε τις καλύτερες red carpet εμφανίσεις της βραδιάς

Ποιές κυρίες θαυμάσαμε φέτος για τις στυλιστικές τους επιλογές;
Oscars 2015 :  Δείτε τις καλύτερες red carpet εμφανίσεις της βραδιάς



Αυτό ήταν. Η πολυαναμενόμενη 87η απονομή των λαμπερών Oscars αποτελεί πια παρελθόν. Την παρακολουθήσαμε από την αρχή ως το τέλος και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε ποιες κυρίες βγήκαν νικήτριες, όχι υποκριτικά αυτή την φορά, αλλά στιλιστικά. Για ακόμα μια χρονιά, τα είδαμε όλα, υπερπαραγωγές, chic παρουσίες και αναπάντεχες εμφανίσεις. Το φημισμένο κόκκινο χαλί γέμισε με μοναδικές haute couture δημιουργίες διάσημων σχεδιαστών, που έκλεψαν την παράσταση για τα καλά. 

Κάτι που με σιγουριά μπορούμε να πούμε για την βραδιά έιναι ότι το λευκό και το κόκκινο είχαν την τιμητική τους, με ελάχιστες εξαιρέσεις βέβαια. Δύο από τις παρουσίες που εμείς ξεχωρίσαμε είναι η Emma stone με την υπέροχη λαχανί Elie Saab δημιουργία και η Jennifer Aniston με την sexy σε χρώμα pink powder τουαλέτα. Well done κορίτσια!

Όπως είναι φυσικό όλες οι δημιουργίες των διάσημων κυριών μπήκαν στο στυλιστικό μικροσκόπιο του #followme.gr και η ανάλυση τους αποτελεί το επόμενο στάδιο. Ποιες όμως μονοπώλησαν τα φλας των φωτογράφων με τις επιλογές τους;

Σας παρουσιάζουμε τις πιο εντυπωσιακές αφίξεις από την πιο λαμπερή τελετή του χρόνου :