Oscars 2015 : Τι θα είναι φέτος στη μόδα - Οι τάσεις που ξεχώρισαν

Ποια ήταν η δική σας αγαπημένη;
Oscars 2015 :  Τι θα είναι φέτος στη μόδα - Οι τάσεις που ξεχώρισαν



Πριν λίγες ώρες τέλειωσαν τα Oscars 2015, και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ήταν μια υπέροχη και λαμπερή βραδιά. Τα χρυσα αγαλματίδια είναι πια στα χέρια των νικητών και ήρθε τώρα η πιο ωραία στιγμή για εμάς, να αναλύσουμε δηλαδή ποια big trends αναδείχτηκαν χτες το βράδυ. Η αλήθεια είναι ότι οι καλές εμφανίσεις ήταν περισσότερες από τις κακές (δείτε το άρθρο με τις καλύτερες παρουσίες στο κόκκινο χαλί για να καταλάβετε τι εννοώ) και πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στις διάσημες κυρίες. 

Αδιαμφισβήτητα το λευκό ανακηρύχτηκε ο μεγάλος νικητής (σίγουρα άξιζε ένα μικρό χρυσό αγαλματίδιο), μιας και προτιμήθηκε ιδιαίτερα από τις stars σε όλες τις εκδοχές του. Το κλασικό μαύρο φέτος ''ξεκουράστηκε'' και έδωσε στο λευκό, τον χώρο που του άξιζε!

Ας δούμε αναλυτικά παρακάτω ποιες τάσεις έκαναν την διαφορά, ώστε να αποφασίσουμε και εμείς ποια ήταν η αγαπημένη μας :

 

Ιριδίζουσες λευκές τουαλέτες :  

Trend alert! White is the new black, θα μπορούσαμε να πούμε μιας και το λευκό προτιμήθηκε ιδιαίτερα και μας άρεσε πολύ! Η διαφορά αυτή την φορά ήταν ότι όλες οι τουαλέτες ήταν περίτεχνα διακοσμημένες, είτε με πολύτιμους λίθους είτε με πέρλες (6.000 κοσμούσαν το custom Calvin Klein φόρεμα της Lupita Nyong'o παρακαλώ!). Άλλη μια παρατήρηση που μπορούμε να κάνουμε είναι ότι το λευκό πηγαίνει σε όλες τις επιδερμίδες και χρώματα μαλλιών, άρα σίγουρα θα το επιέξουμε και εμείς.

 

Blush tones :

Άλλη μια τάση που έκανε την διαφορά, και φορέθηκε από γυναίκες με διαφορετικό στυλ μεταξύ τους, ήταν οι τουαλέτες σε ροδακινί και powder pink αποχρώσεις. Από την εγκυμονούσα Keira Knightley με την ρομαντική Valentino δημιουργία μέχρι την sexy kai elegant Versace τουαλέτα της Jennifer Aniston, θαυμάσαμε υπέροχες δημιουργίες που μπορούν με ευκολία να χαρακτηριστούν ''έργα τέχνης''.

 

Ζωηρό κόκκινο :  

To trend που πρωτοείδαμε στις πασαρέλες του New York fashion week, πήρε σάρκα και οστά στο επίσης κατακόκκινο χαλί των Oscars. Φλογερό και sexy έδωσε δυναμικό παρών ανάμεσα στις υπόλοιπες τάσεις. Λατρέψαμε την επιλογή της Dakota Johnson με την πανέμορφη Saint Laurent τουαλέτα και την υπέροχη τιράντα από κόσμημα!

 

Sexy σκίσιμο :  

Οι σέξι εμφανίσεις δεν λείπουν ποτέ από το red carpet, έτσι και φέτος η συγκεκριμένη τάση εκπροσωπήθηκε επάξια απο την Chrissie Teigen, με την Zuhair Murad τουαλέτα της, (που το σκίσιμο στο κάτω μέρος δεν τελείωνε ποτέ) και από την πανέμορφη Emma Stone με την λαχανί Εlie Saab δημιουργία. Sexy is back!

 

Statement κολιέ :

Ένας τρόπος να αναδείξεις το φόρεμα και την ομορφιά σου είναι να επιλέξεις ένα statement κολιέ. Το ίδιο έπραξαν και πολλές διάσημες κυρίες και εμείς απλά τις θαυμάσαμε όπως η Cate Blanchett  που 'έσπασε' την μονοτονία της μαύρης Margiela τουαλέτας με το πανέμορφο τιρκουάζ Tiffany & Co statement κολιέ. Υιοθέτησε και εσύ στην συγκεκριμένη τάση όχι μόνο στις επίσημες εμφανίσεις σου αλλά και στην καθημερινότητα.