Charlize Theron: Αν μιλάμε για στιλ...

Περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Καννών με androgynous look και έκανε το fashion statement της χρονιάς...
Charlize Theron: Αν μιλάμε για στιλ...



Υπάρχουν φορές που ξεχνάμε πως για να είναι μια γυναίκα σέξι δεν αρκεί ένα ωραίο φουστάνι και ψηλά τακούνια (βοηθάνε κι αυτά αλλά δεν αρκούν)! Ο μοναδικός εγγυημένα αποτελεσματικός τρόπος να αποπνέει μια γυναίκα sexiness στο πέρασμά της είναι να νιώθει η ίδια επιθυμητή, επιτυχημένη, χαρούμενη με το κορμί της.

Η Charliz Theron φόρεσε ένα εκπληκτικό "ανδρικό" κουστούμι Dior, μάζεψε τα μαλλιά της σε αυστηρό κότσο, έβαλε το χέρι στην τσέπη και με την αυτοπεποίθηση της απόλυτης σεξοβόμβας βγήκε στο κόκκινο χαλί των Καννών να επισκιάζει λαμπερές πρωταγωνίστριες και νεαρότερες σταρ του θεάματος. Και τα κατάφερε! 

Η 40χρονη χολιγουντιανή ηθοποιός ήξερε βέβαια ότι στην προβολή της ταινίας he Last Face θα συναντούσε τον μέχρι πρότινος αρραβωνιαστικό της και ήθελε ίσως να του δείξει πόσο σέξι είναι!

Και η αλήθεια είναι πως όταν είδε τον Sean Penn λίγο η εμφάνισή της, λίγο η διαχυτικότητά της (λίγο που δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί μεταξύ τους) τον έκανε να νιώσει πάρα πολύ άβολα. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους άλλωστε. 

O Sean Penn έφτασε στο φεστιβάλ συνοδευόμενος και μάλιστα από μια καλλονή! Δίπλα του στεκόταν διαρκώς η 25χρονη κόρη του -και super model- Dylan η οποία μάλιστα φορούσε μια υπέροχη Armani Prive δημιουργία. 

Για κάποιο λόγο βέβαια... κι αυτή με το ζόρι χαμογελούσε!

Με όλα αυτά βεβαίως πέρασε σχεδόν απαρατήρητη η Izabel Goulart παρότι έκανε αυτή την εμφάνιση: 

Συμβαίνουν κι αυτά στα κόκκινα χαλιά...