Charlize Theron -Sean Penn: Γιατί χώρισαν!

Κάτι ήξερε η Madonna που τον χώρισε!
Charlize Theron -Sean Penn: Γιατί χώρισαν!



Η είδηση για το χωρισμό της Charlize Theron και του Sean Penn ήταν ένα μεγάλο σοκ –κι όχι μόνο για τους φανατικούς θαυμαστές τους, καθώς είχαν περάσει την εικόνα του ιδανικού ζευγαριού που μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα στις ζωές τους βρήκαν την ευτυχία.

Πριν αρχίσουν να βγαίνουν τον Δεκέμβριο του 2013, ήταν πολλά χρόνια φίλοι, ενώ ένα χρόνο μετά παραδέχτηκαν τη σχέση τους, χαρίζοντας μας αμέτρητες φωτογραφίες τους τόσο παπαράτσι όσο και red carpet.

Επίσημα μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί τίποτα ακόμα, όμως όπως αποκάλυψε στο HollywoodLife στενός φίλος του ζευγαριού η πραγματική αιτία ήταν ο χαρακτήρας του 54άχρονου ηθοποιού, λέγοντας «Το να είσαι με τον Sean είναι μια θέση πλήρους απασχόλησης. Είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος αλλά πολλές φορές φορές γίνεται κουραστικός και δεν είναι καθόλου διασκεδαστικός».

Συνέχισε εξηγώντας «Η Charlize έβλεπε ότι υπήρχε μεγάλη ένταση μεταξύ τους και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Τον αγαπάει πάρα πολύ και τον σέβεται απεριόριστα, αλλά ήθελε να ξεφύγει από την όλη ατμόσφαιρα της έντασης. Εξάλλου η Charlize είναι πολύ νέα».

Άλλος ένας λόγος προστριβής για το ζευγάρι είναι σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή ότι οι προτεραιότητες τους δεν συμπίπτουν: «Η Charlize ήταν απόλυτα αφοσιωμένη στο φιλανθρωπικό της έργο, γεγονός που κούραζε τον Sean. Χρειάζεται έναν άνδρα δίπλα της που να έχει την ίδια ενέργεια με εκείνη. Και οι δυο τους είναι άνθρωποι που δίνουν μεγάλη σημασία στην καριέρα τους, αλλά βλέπουν από εντελώς διαφορετική σκοπιά τα πράγματα. Ευτυχώς έχουν διατηρήσει τη φιλία τους».

Ενώ, για τη σημασία της φιλικής τους σχέσης, μια άλλη πηγή ανέφερε: «Η φιλία τους ήταν ανέκαθεν σημαντική και ξεχωριστή αλλά το ρομάντζο τους τελείωσε και για το λόγο αυτό ήρθε ο χωρισμός. Είναι καλό να ξέρεις πως παρόλο που ο έρωτας τελειώνει, η φιλία και η αγάπη παραμένουν. Το γεγονός ότι δεν είναι ζευγάρι δεν σημαίνει ότι δεν αγαπιούνται σαν άνθρωποι. Αυτό δεν θα τελειώσει ποτέ».

Εδώ, δεν τα είχε καταφέρει η dominatrix Madonna να τιθασσεύσει τον πολλά βαρύ Sean  Penn, η χαμηλών τόνων Charlize θα τα κατάφερνε;