Vanity Fair : To πάρτυ των βραβείων Oscar ήταν super σέξι

Η Kate Hudson για άλλη μια φορά έκλεψε την παράσταση με το αποκαλυπτικόφόρεμα της...
Vanity Fair : To πάρτυ των βραβείων Oscar ήταν super σέξι



Ο κανόνας που θέλει το ντύσιμο στο κόκκινο χαλί των Oscar να μην είναι αποκαλυπτικό και σέξι καλά κρατεί ακόμα. Στο after party όμως, στο Vanity Fair συγκεκριμένα εκεί τα πράγματα αλλάζουν και οι περισσότερες διάσημες βγάζουν τις τουαλέτες τους και φορούν σέξι φορέματα και σύνολο.

Η Kate Hudson, για το πάρτυ διάλεξε ένα μεταλλικό Maria Lucia Hohan φόρεμα, το οποίο τόνισε το υπέροχο σώμα της και έκανε την διαφορά. Όπως φαίνεται η ηθοποιός πάντα καταφέρνει και μαζεύει τις καλύτερες κριτικές και σχόλια τόσο για το στιλ όσο και για την καλογυμνασμένη της σιλουέτα.

Η ίδια ήταν σε φοβερή διάθεση και με σουπερ σέξι attitude!

Eπίσης και η Taylor Swift, διάλεξε ένα θηλυκό μαύρο φόρεμα που άφηνε τα ψηλά της πόδια ακάλυπτα. Eντυπωσιακή και πανέμορφη!

Σε πολύ καλό mood και η Jennifer Lawrence, η οποία δεν σταμάτησε να κάνει γκριμάτσες στους φωτογράφους. Σέξι και cute συγχρόνως!

Η Kate Upton αποκαλυπτική και λαμπερή! Σίγουρα το συγκεκριμένο ντεκολτέ, δεν θα το φορούσε στο red carpet των βραβείων!

Από τα πιο σέξι κορίτσια του πάρτι ήταν η τραγουδίστρια Gwen Stefani η οποία έλαμπε με το κόκκινο φουστάνι του ρώσικου brand Yanina Couture δίπλα στον νέο της σύντροφο (σούπερ σταρ της country μουσικής και από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της αμερικανικής show biz, κριτής επίσης του The Voice) Blake Shelton. Είναι η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού μετά το -σούπερ επεισοδιακό- χωρισμό του από την Miranda Lambert (με την οποία παντρεύτηκε τον Μάιο του 2011).  

Η ηθοποιός Lilly Collins προσπαθεί να μας δείξει πώς μπορείς να είσαι σέξι και ταυτόχρονα κλασάτη με μια εξαιρετικά αποκαλυπτική Saint Laurent δημιουργία. 

Κι αυτή είναι η εμφάνιση που... μας άγχωσε πιο πολύ από όλες. Νομίζεις ότι από στιγμή σε στιγμή το Kaufmanfranco φόρεμα της Miranda Kerr θα γλιστρήσει από πάνω της... 

Αν δεν είδες τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς, δες εδώ τις επιλογές μας!