Oscars 2016 : Wow! Οι καλύτερες red carpet εμφανίσεις της μεγάλης βραδιάς

Η Charlize Theron και η Cate Blanchett, έκλεψαν την παράσταση με τις statement επιλογές τους...
Oscars 2016 : Wow! Οι καλύτερες red carpet εμφανίσεις της μεγάλης βραδιάς



Η 88η απονομή των βραβείων Oscar ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα και εμείς δεν πήραμε στιγμή τα μάτια μας από το κόκκινο χαλί του Dolby Center στο Los Angeles.  Όλες οι αγαπημένες star του Hollywood έβαλαν τα δυνατά τους και για άλλη μια χρονιά, κατάφεραν να ξεχωρίσουν με τις ιδιαίτερες και εντυπωσιακές στιλιστικές τους επιλογές.

Οσκαρικές τουαλέτες, μοναδικά αξεσουάρ και πανάκριβα κοσμήματα ήταν λίγα από τα must-have που είδαμε και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε. 'Αλλωστε τα Oscars, δεν είναι τυχαία τα πιο σημαντικά και λαμπερά βραβεία σε σύγκριση με τα υπόλοιπα που διοργανώνονται κατά την διάρκεια της χρονιάς. Από σήμερα λοιπόν, όλα τα fashion και beauty trends που είδαμε στο red carpet, στην κυριολεξία θα γίνουν οι επόμενες επιλογές μας, παίρνοντας με αυτό τον τρόπο λίγη λάμψη από Hollywood.

Τι ξεχώρισε : Στο κόκκινο χαλί είδαμε πολλές λευκές δημιουργίες (μετατρέπωντας το λευκό χρώμα σε top επιλογή), ιδιαίτερα χρώματα που δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε στο red carpet, όπως το κίτρινο, το πράσινο και το μπλε και λίγα εως ελάχιστα κόκκινα φορέματα, σε σύγκριση με άλλες χρονιές.

Τελικά η βραδιά έκρυβε πολλές εκπλήξεις!

Για άλλη μια χρονιά η Cate Blanchett και η εκθαμβωτική Charlize Theron, κατάφεραν με τις στιλιστικές τους επιλογές να μας κάνουν να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό. Όπως επίσης πολλές κυρίες (με την Olivia Wilde να πρωτοστατεί), έφεραν το σέξι στοιχείο στα βραβεία, ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη.

Η αλήθεια είναι ότι οι καλοντυμένες ήταν περισσότερες απο τις κακοντυμένες, αφού το minimal στιλ επιλέχτηκε από πολλές διάσημες κυρίες. Υπερβολές δεν είδαμε και η επιλογή των φορεμάτων και των αξεσουάρ έγινε με μεγάλη ακρίβεια και προσοχή!

Πριν δεις τις καλύτερες εμφανίσεις, check εδώ για να μάθεις αναλυτικά τι έγινε στο κόκκινο χαλί και όχι μόνο. Το followme.gr ξενύχτησε και πέρασε μια υπέροχη βραδιά μαζί σας!