Χρυσές Σφαίρες ανυπομονούμε: Οι 46 πιο λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Λίγο πριν την 73η απονομή (στις 10 Ιανουαρίου), λίγη λάμψη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν...
Χρυσές Σφαίρες ανυπομονούμε: Οι 46 πιο λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί



 Μετά τα Χριστούγεννα αρχίζει μια αγαπημένη περίοδος για εμένα προσωπικά και για πολύ κόσμο ακόμα. Και δεν είναι άλλη από αυτή που διεξάγονται όλα τα κινηματογραφικά, μουσικά βραβεία (και όχι μόνο). Η αλήθεια είναι ότι όλες οι λαμπερές και εντυπωσιακές απονομές βραβείων - όπως για παράδειγμα τα Oscars ή τα Golden Globes - μας βγάζουν από την ρουτίνα και δίνουν μια ιδιαίτερη ανάσα στην στην καθημερινότητα μας. Και αυτός φυσικά είναι ο κύριος λόγος που τα περιμένω καθε χρόνος πως και πως.

Για εμάς ειδικότερα τις γυναίκες έχουν άλλο ενδιαφέρον, όχι δηλαδή να μάθουμε τους μεγάλους νικητές ή τις νικήτριες της εκάστοτε βραδιάς αλλά κυρίως να δούμε τι – πως και γιατί φόρεσαν οι αγαπημένες stars του Hollywood. Υπέρλαμπρες τουαλέτες και custom made επώνυμες δημιουργίες παρελαύνουν στο κόκκινο χαλί, με μια και μόνο αποστολή, οι διάσημες κυρίες να μπουν στις πολυπόθητες λίστες με τις καλοντυμένες.

Το νήμα για το 2016, κόβουν οι Χρυσές Σφαίρες ,που διοργανώνονται στις 10 Ιανουαρίου στο Beverly Hilton Hotel και αποτελούν την 73η απονομή στην ιστορία των βραβείων. Άρα κορίτσια τι καλύτερο να θυμηθούμε μαζί τις καλύτερες εμφανίσεις από το μακρινό (πια!) 1998 μέχρι το 2015;

Angelina Jolie, Jennifer Lopez, Cate Blanchett και Sarah Jessica Parker, αποτελούν λίγες από τις σταθερές αξίες στις λίστες με τις πιο καλοντυμένες στο κόκκινο χαλί. Ποιες stars άραγε έχουν εμμονή με ένα χρώμα και το επιλέγουν πολύ συχνά; Και ποιες σε κάθε απονομή αλλάζουν στιλ και δοκιμάζουν τελείως διαφορετικά πράγματα;

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα θα δούμε παρακάτω στην απολαυστική και λαμπερή gallery και θα δούμε πόσο έχει αλλάξει η μόδα σε μια διάρκεια 20 σχεδόν χρόνων! Voila!

Για περισσότερες Golden Globes εμφανίσεις, click εδώ για να δεις τι φόρεσαν οι stars στην περσινή 72η απονομή των βραβείων!