'Αραγε η Lupita Nyong'o ήταν για ακόμα μία φορά η πιο stylist; Τι φόρεσαν οι stars στις Χρυσές Σφαίρες

Ποια ήταν τα φορέματα που μας κέρδισαν και ποια δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες μας;
'Αραγε η Lupita Nyong'o ήταν για ακόμα μία φορά η πιο stylist; Τι φόρεσαν οι stars στις Χρυσές Σφαίρες



Άλλο ένα μεγάλο γεγονός για το Hollywood έφτασε στο τέλος του, κάποιοι θα γυρίσουν σπίτι τους –υποθέτουμε ότι στο Los Angeles τα πάρτι κρατούν ακόμα- με το πολυπόθητο Golden Globes βραβείο  στο χέρι, κάποιοι άλλοι πάλι πέρασαν απλά μία ακόμη ευχάριστη βραδιά στο κόκκινο χαλί.

Μεταξύ των μεγάλων νικητών της βραδιάς ήταν οι Amy Adams, Matt Bomer, Kevin Spacey, Michael Keaton και Julianne Moore. Βέβαια, μεγάλο μέρος της festive διάθεσης της βραδιάς ήταν στο κόκκινο χαλί, το οποίο όπως κάθε χρόνο απασχολεί πολύ περισσότερο από τους πραγματικούς νικητές τη βραδιάς. Ε, όλες μάς κερδίζει μία βραδινή τουαλέτα περισσότερο… καταλαβαίνεις.

Οι νικητές του στυλ, λοιπόν, ήταν αρκετοί και εμείς είχαμε την δυνατότητα να δούμε μερικές από τις πιο στιλάτες και κομψές εμφανίσεις. Σίγουρα δεν έλειπαν και οι βραδινές τουαλέτες που μας άφησαν με ένα μεγάλο ερωτηματικό αλλά σε γενικές γραμμές, είμαστε έτοιμες και ανυπομονούμε για το τι θα δούμε στα επόμενα βραβεία της σεζόν.

Και επειδή ξέρουμε ότι αυτό που χρειάζεσαι να σου κάνει συντροφιά στον πρωινό καφέ είναι ένα καλό και ενδιαφέρον κόκκινο χαλί, σου έχουμε μαζεμένες τις εμφανίσεις που συζητήθηκαν περισσότερο για να τις σχολιάσεις και εσύ μαζί μας.