Κορίτσια, ανοίξτε τα μάτια σας! Δεν έχει μόνο ο Λιάγκας μεγάλα προσόντα

Hugh Jackman ή μήπως Huge Jackman;
Κορίτσια, ανοίξτε τα μάτια σας! Δεν έχει μόνο ο Λιάγκας μεγάλα προσόντα



Πώς βρεθήκαμε πρωί πρωί να διαβάζουμε για τα φυσικά προσόντα του Γιώργου Λιάγκα ένας θεός ξέρει. 

Μόλις χθες, η Κατερίνα Καινούργιου άφησε υπονοούμενα ότι είναι σε πολύ καλά επίπεδα όσον αφορά το επίμαχό του σημείο και ότι κάτω από τους μεγάλους βράχους κρύβονται... μεγάλα φίδια. Ενώ σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας το χαρακτήρισε «ανακόντα». Δες ακριβώς το στιγμιότυπο.  

Εν πάση περιπτώσει, εμείς δεν θέλαμε και πολύ και επιτέλους βρήκαμε μια «μεγάλη» αφορμή για να θυμηθούμε και να καταγράψουμε όλους εκείνους τους προικισμένους σταρ.

(Πάντως αν το αγόρι σου έχει medium μέγεθος δεν υπάρχει λόγος να φθονείς τους παρακάτω celebrities. Γιατί ο Βαίτσης λέει ότι οι καλύτεροι εραστές της ιστορίας είχαν μεσαίο μέγεθος και έτσι κατάφεραν να αναπτύξουν τεχνική)  

Liam Neeson

Ο Liam Neeson έχει μεγάλα προσόντα και αυτό έχει καταγραφεί στην ιστορία. Η πρώην του, το φημισμένο μοντέλο Janice Dickinson στην αυτοβιογραφία που έγραψε το 2009 με τίτλο «No Lifeguard on Duty» ισχυρίστηκε ότι ο Liam Neeson είχε «το μεγαλύτερο πέος από οποιονδήποτε άντρα πάνω στη γη». 

Mark Wahlberg

Αυτό το συμπέρασμα έχει προκύψει λόγω της διαφήμισης που έκανε για τα εσώρουχα Calvin Klein. Όλοι λένε ότι δεν χρειάστηκε να παραφουσκώσει το επίμαχο σημείο με κάλτσες. 

Michael Fassbender

Όταν ολόκληρος George Clooney σχολιάζει από τις Χρυσές Σφαίρες το πέος του Michael Fassbender τότε σίγουρα αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με την περίπτωσή του. «Ο Michael θα μπορούσε να παίξει γκολφ με τα χέρια πίσω από την πλάτη του» είπε συγκεκριμένα ο Clooney και μας άφησε όλους άναυδους. 

Ewan McGregor

Σε αυτή την περίπτωση δεν μιλάμε για φήμες μιας και έχουμε δει το μόριο του Ewan McGregor με τα ίδια μας τα μάτια. Πού; Στο «Trainspotting», «The Pillow Book», «Velvet Goldmine» και «Young Adam». 

Jay-Z

Πώς να νιώθει άραγε η Beyonce με τις ιστορίες που έχουν να πουν οι grοupies για το μέγεθος του Jay-Z; Μάλιστα, μία από αυτές έχει δηλώσει χαρακτηριστικά: «Είναι το μεγαλύτερο πέος που θα δεις ποτέ στη ζωή σου, αλλά βαρετό. Τεράστιο. Σαν ένα μπουκάλι Pepsi του ενός λίτρου. Είναι κάτι παραπάνω από τεράστιο. Μπορεί να κρύψει τον ήλιο». 

Jon Hamm

Ο ηθοποιός του Mad Men είναι από αυτούς που ενοχλούνται με τη συζήτηση που γίνεται για τα προσόντα του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για «αγένεια». Πώς να μην συζητιέται όμως αφού κάθε φορά που βγαίνει χωρίς εσώρουχα μας βγάζει τα μάτια. 

Hugh Jackman

Τα ξένα μέσα τον πειράζουν αποκαλώντας τον και ως Huge Jackman. Απ’ ό, τι φαίνεται όμως και ο ίδιος έχει βγάλει υποκοριστικό για το επίμαχο σημείο του: Old James Roger. 

David Beckham

Τυχερή είναι η Victoria αφού και ο διάσημος άντρας της εκτός από κοιλιακούς έχει και άλλα προσόντα. Είναι όμως αποδεικτικό οι διαφημίσεις εσωρούχων; Θέλουμε να πιστεύουμε πως ναι. 

Daniel Craig

«Είναι το απόλυτο τέρας! Ίσως δεν έπρεπε να το πω αυτό. Πόσο αγενής είμαι». Αυτή ήταν η δήλωση της ηθοποιού Judy Dench για το μόριο του συμπρωταγωνιστή της και James Bond Daniel Craig. 

Δες ΕΔΩ το ιδανικό μέγεθος.