Αγόρια, την προσοχή σας: Τόσο μεγάλο είναι αρκετά μεγάλο

Οι επιστήμονες μίλησαν και εμείς προσθέτουμε την εμπειρία μας για το ικανοποιητικό μέγεθος του…
Αγόρια, την προσοχή σας: Τόσο μεγάλο είναι αρκετά μεγάλο



Η ιστορία αυτή κρατάει χρόνια. Τι θεωρείται μικρό, τι μεγάλο και τελικά ποιο είναι το φυσιολογικό μέγεθος του πέους ενός άνδρα; Οι επιστήμονες ερεύνησαν και απαντούν στο μεγάλο ερώτημα σου.

Η απάντηση δεν είναι «ακατόρθωτη». Οι έρευνες αποκάλυψαν ότι ένα normal μήκος για την πλειοψηφία των ανδρών είναι 13,12 εκατοστά σε στύση. Βγάλε μεζούρα και μέτρα. Αν είσαι κοντά σε αυτό το νούμερο σταμάτα να αγχώνεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά ή ότι δεν είναι αρκετό. Όταν η επιστήμη μιλάει, εμείς σωπαίνουμε.

Η ίδια έρευνα βέβαια, συσχέτισε το μέγεθος και με άλλους παράγοντες όπως είναι το ύψος. Οι ψηλοί άνδρες που συμμετείχαν είχαν περισσότερες πιθανότητες το μέγεθος του πέους τους να είναι μεγαλύτερο. Η έρευνα διεξήχθη με σκοπό να βοηθήσει στην καταπολέμηση μιας πολύ συνηθισμένης ψυχικής διαταραχής, γνωστής και ως BDD (Body Dysmorphic Disorder), κοινώς Διαταραχής Δυσμορφίας του Σώματος, από την οποία ταλαιπωρούνται πολλοί άνδρες παγκοσμίως, έχοντας εσφαλμένη εικόνα για το σώμα τους.

Έπειτα από 17 μελέτες, στις οποίες συμμετείχαν συνολικά 15.521 άνδρες το αποτέλεσμα που προέκυψε ήταν 13,12cm. Άρα σταμάτα να νιώθεις μειονεκτικά κοιτάζοντας τους υπόλοιπους στα αποδυτήρια και να σκέφτεσαι τι πήγε λάθος. Τίποτα απολύτως. Απλώς άλλοι προικίστηκαν ίσως περισσότερο από τη φύση και άλλοι λιγότερο.

Ας μην γελιόμαστε όμως. Το θέμα δεν είναι (πάντα) το μέγεθος. Είναι πως το χρησιμοποιείς. Κι αν το χρησιμοποιείς σωστά, πίστεψε μας είναι πολύ εύκολο να καμουφλάρεις «μικρές» ατέλειες. Και για να σε πείσουμε, το κείμενο αυτό γράφτηκε από γυναίκες.

Μόνο σταματήστε please να μιλάτε για αυτό. Διάβασε εδώ, τι λέτε συνήθως για αυτό και μας ξενερώνετε.