Φέρτε τον μπαρμπέρη! Άσχημα μούσια σε όμορφους άντρες

Διάσημοι άντρες, μην κρύβετε τα όμορφα πρόσωπά σας!
Φέρτε τον μπαρμπέρη! Άσχημα μούσια σε όμορφους άντρες



Το μούσι είναι στη μόδα, αυτό είναι γεγονός. Για την ακρίβεια, αν παρατηρήσεις τριγύρω σου δεν θα δεις άντρα που να μην έχει γένια, μιας και τη σήμερον ημέρα τα αγόρια νομίζουν ότι είναι must, ότι θα μας ανεβάσει τη λίμπιντο κλπ κλπ. Όμως ξέρεις ότι σε καμία περίπτωση δεν ισχύει η φράση «μούσι να ‘ναι και ό,τι να ναι». Η Κωνσταντίνα ας πούμε δεν θέλει το μούσι γιδοβοσκού ενώ στη Δανάη αρέσει το ελαφρώς αξύριστο. Εγώ πάλι απορώ με τον υπό κανονικές συνθήκες κούκλο φίλο μου τον Στάθη που εμφανίστηκε τις προάλλες με το παρακάτω μουσάκι νομίζοντας ότι θα κάνει πάταγο. Του ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη που τον εκθέτω έτσι αλλά κάποια στιγμή πρέπει να βάλει μυαλό. 

Και από την άλλη, υπάρχει και η Victoria Beckham η οποία όταν είδε ΑΥΤΗ τη φωτογραφία του Beckham του είπε ότι δεν θα τον φιλούσε αν δεν ξυριζόταν. Βέβαια, εδώ που τα λέμε η Victoria κάποιο προβληματάκι το έχει. Ολόκληρους κοιλιακούς δεν τους είδε; 

Παρόλα αυτά, η ατάκα της αιώνιας «Posh» των Spice Girls μας έκανε να θυμηθούμε όλα εκείνα τα όμορφα και διάσημα αγόρια που τώρα ή και κάποτε διάλεξαν το λάθος μούσι. Εσύ συμφωνείς με τη λίστα μας;    

Jake Gyllenhaal

Μπορεί πριν από ένα μήνα να ισχυριζόμασταν ότι τον θέλουμε και ως ψυχοπαθή κάμεραμαν αλλά λέγαμε ψέματα. Ο Jake Gyllenhaal δεν είναι τόσο πανέμορφος με το μούσι του ναυαγού. 

Λεωνίδας Καλφαγιάννης

Ο Λεωνίδας μας αρέσει πολύ, γι’ αυτό και άλλωστε του αφιερώσαμε την περασμένη μας Τετάρτη. Αλλά το μούσι του πρέπει να παραδεχτείς ότι είναι κάπως ανορθόδοξο και άστατο. 

Justin Timberlake

Η περίπτωση του Justin Timberlake είναι ειδική μιας και τα μούσια του έχουν κενά και δεν είναι ομοιόμορφα. Καλύτερα χωρίς. 

Joaquin Phoenix

Κι όμως, αυτός ο μουσάτος άντρας που μοιάζει σαν να μην έχει στον ήλιο μοίρα είναι ο Joaquin. Φυσικά, τον δικαιολογούμε γιατί την πρώτη φορά το άφησε εξαιτίας μίας φάρσας ότι δήθεν παράτησε την υποκριτική και έπιασε το ραπάρισμα και τη δεύτερη για τις ανάγκες του ρόλου του στο «Inherent Vice»

Γιάννης Λάτσιος

Αμφιλεγόμενο είναι το μούσι του Γιάννη Λάτσιου μιας και τα μισά κορίτσια τον προτιμούν έτσι και τα άλλα μισά αλλιώς. 

Leonardo DiCaprio

Ξέρουμε ότι είναι γυναικάς και ό,τι και να κάνει, τα μοντέλα της Victoria’s Secret θα πέφτουν στα πόδια του. Αλλά κανένα από τα δύο μούσια δεν μας τρελαίνει. 

Νίκος Μουτσινάς

Οφείλεις να παραδεχτείς ότι το ξανθό μούσι του Μουτσινά είναι απλά λάθος, το ίδιο και η πιο πυκνή version που φοβάσαι ότι θα σε τσιμπήσει. 

Αυτό είναι το μούσι το σωστό.  

Adam Levine

Εννοείται ότι απορρίπτεται και το μούσι που καλύπτει όλο το λαιμό και νομίζεις ότι είναι ενιαίο με τις τρίχες στο στέρνο. 

Brad Pitt

Τι και αν είσαι ο Brad Pitt; Με τέτοιο μούσι δεν πας πουθενά.