Male Wednesday: Γιατί όλες τρελαίνονται με τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη;

Ήρθε η ώρα να μάθεις γιατί αρέσει στα κορίτσια ο Ελενίτσας.
Male Wednesday: Γιατί όλες τρελαίνονται με τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη;



Εσύ που δεν μπορείς να καταλάβεις τι αμόκ παθαίνουν τα κορίτσια με τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη αφιέρωσε λίγο από το χρόνο σου για να διαβάσεις τις παρακάτω γραμμές. Γιατί μπορεί να σε παραξενεύουν τα τσιγκελωτά του μουστάκια ή μπορεί να σου φαίνεται κάπως hipster, όμως κρύβει ένα σεξ απίλ που μόνο τα εκλεκτά κορίτσια μπορούν να το καταλάβουν. Για περίμενε. Το παίρνω πίσω. Γιατί μόλις είδα τους κοιλιακούς του στο περιοδικό «Hello» και τώρα πια είμαι σίγουρη ότι όλα τα κορίτσια μπορούν να καταλάβουν τι εννοώ. Ορίστε. 

Για να ξεκολλήσεις το πρόσωπό σου από την οθόνη, μπορείς τώρα να δεις την παρακάτω φωτογραφία και να ηρεμήσεις. Δεν ήταν πάντα τόοοοσο σέξι, λοιπόν. 

Εκτός από σέξι όμως, ο 34χρονος Λεωνίδας θεωρείται το next big thing των Ελλήνων ηθοποιών μιας και έχει κερδίσει πραγματικά τις εντυπώσεις. Και απ’ ό,τι φαίνεται φέτος είναι η χρονιά του καθώς συζητιέται έντονα τόσο για το ρόλο του στο «Κάτω Παρτάλι» όσο και για το ρόλο του στην ταινία «Αμόρε Μίο» που προβάλλεται αυτές τις μέρες στους κινηματογράφους.  

Γι’ αυτό και η σημερινή Τετάρτη είναι αφιερωμένη στον γοητευτικό γεωπόνο και γι’ αυτό θα καταθέσουμε τους λόγους που τρελαίνει τα κορίτσια:

Έχει πέραση. Όταν τον είδαμε στο ΟΛΑ αισθανθήκαμε ότι η Δούκισσα τον γλυκοκοιτούσε. Αυτό μας έκανε να ζηλέψουμε παράφορα. 

Είναι κύριος. Προστατεύει υπερβολικά την προσωπική του ζωή η οποία ισχυρίζεται ότι δεν αφορά τον κόσμο. Παρόλα αυτά, ξέρουμε ότι έχει μια κόρη 5 χρονών, ενώ δημοσιεύματα τον θέλουν να είναι ξανά μαζί με τη γυναίκα του παιδιού του. 

Έχει μια ωραία μπάσα φωνή, που σπάνια συναντάς. 

Είναι ροκ. Φαίνεται ότι δεν τον νοιάζει η εμφάνισή του, καθώς συνεχώς τον βλέπουμε με χαλαρό ντύσιμο, ατημέλητο στιλ, σκισμένα τζινάκια και t-shirt. 

Είναι επιλεκτικός. Τον θέλουν απελπισμένα από τον Alpha να παρουσιάσει εκπομπή αλλά εκείνος το αρνείται πεισματικά.  

Όταν χαμογελάει φαίνεται σε όλο του το πρόσωπο. 

Η φωτογράφιση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS. 

Είναι παραδοσιακός. Το είπε και στο περιοδικό Hello: «Είμαι παραδοσιακός υπό την έννοια ότι αν πω κάτι θα γίνει! Κρατάω το λόγο μου, είμαι τίμιος απέναντί της, δεν την κοροϊδεύω, αλλά αντίθετα τη σέβομαι κα την προστατεύω. Είμαι αρσενικό στη βάση του ότι αναγνωρίζω τα όρια της συντρόφου μου ως θηλυκού. Αν θέλει μια γυναίκα να είμαι δίπλα της, θα είμαι ,αν δεν θέλει, θα τη βοηθήσω να φύγει. Δεν θέλω παραπάνω χώρο απ’ όσο μου αναλογεί, ούτε κομμάτια της ζωής της για να επιβεβαιώσω τον ανδρικό μου εγωισμό. Ένας άνδρας πρέπει να είναι γενναίος. Και γενναίος είναι αυτός που δίνει πάντα όσο πρέπει. Ούτε παραπάνω, γιατί έτσι το χαλάς, ούτε λιγότερο, γιατί τότε δεν φτιάχνεις τίποτα».

Είναι μπροστά. Παρόλο που μας έκαναν πλύση εγκεφάλου, κατάφερε να αποβάλλει το στίγμα του ως ο «Ελενίτσας» και να αποκτήσει κύρος ως ηθοποιός.