Bar Refaeli: Η πιο sexy φωτογράφισή της λίγο πριν ντυθεί νυφούλα

To supermodel σε μια από τις πιο hot φωτογραφίσεις της λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.
Bar Refaeli: Η πιο sexy φωτογράφισή της λίγο πριν ντυθεί νυφούλα



H 30χρονη καλλονή από το Ισραήλ αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της Adi Ezra μετά από δύο χρόνια σχέσης. Η Bar Refaeli δέχτηκε πρόταση γάμου από τον καλό της κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους στην Καραϊβική και φυσικά είπε το μεγάλο "ναι"! 

Σύντομα λοιπόν θα ντυθεί νυφούλα και με αφορμή τον επικείμενο γάμο της, κοσμεί το εξώφυλλο του Marie Claire για το τεύχος Απριλίου σε μια από τις πιο sexy φωτογραφίσεις της. Το concept φυσικά ήταν έμνευση του γνωστού διδύμου Hunter & Gatti σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έμοιαζε με γυμναστήριο. 

Η Bar, έχει δηλώσει πως είναι τρελά ερωτευμένη με τον 40χρονο Ισραηλινό πάμπλουτο επιχειρηματία και όπως φάνηκε τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Το supermodel είναι πιο καλά από ποτέ ενώ πρόσφατα είπε: "Θέλω να μείνω έγκυος αλλά όχι ακόμα. Περνάω τόσο ωραία μαζί του που δεν θέλω να αλλάξει τίποτα στη ζωή μας ακόμη". 

Πώς να αισθάνεται άραγε ο Leonardo DiCaprio που ήταν μαζί της πέντε ολόκληρα χρόνια αλλά ποτέ δεν της έκανε πρόταση γάμου; Μάλλον όχι και τόσο καλά! Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που θα ανέβει τα σκαλιά της  εκκλησίας. Πριν δώδεκα χρόνια είχε παντρευτεί ξανά όταν ήταν μόλις 18 ετών αλλά δυστυχώς ο γάμος δεν άντεξε και χώρισε έπειτα από 2 χρόνια.

Δες ακόμα μια sexy φωτογράφιση της Bar Refaeli ΕΔΩ