Bar Refaeli: Χρόνια Πολλά! Το super model από το Ισραήλ γίνεται 30!

Mια καριέρα γεμάτα επιτυχίες!
Bar Refaeli: Χρόνια Πολλά! Το super model από το Ισραήλ γίνεται 30!



Η Βar Refaeli κλείνει τα 30 της χρόνια, σε μια καριέρα που ξεκίνησε από το Χασαρόν του Ισραήλ και συνεχίζει τα μεγαλύτερα catwalks του πλανήτη.

H Refaeli θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα μοντέλα του πλανήτη (και όχι άδικα) παρά το γεγονός πως δεν έχει περπατήσει στο catwalk της Victoria's Secret, αν και υπήρξαν φήμες στο παρελθόν για συνεργασία . Από τα 15 της είναι μοντέλο κι έχει συνεργαστεί με Garnier, Escada, Piaget SA, Chanel, Desigual, Subaru, Gap, Samsung, Moët & Chandon, Hurley, Marco Bicego, Rampage, Andrew Marc, True Religion, Lucky Brand, Accessorize, Passionata, Besni, Agua Bendita, Fox, Arrow, Castro και Sears. 

H Βar, έχει φωτογραφηθεί επίσης για τα μεγαλύτερα περιοδικά του πλανήτη, μεταξύ των οποίων το Elle, το Marie Claire, το  Cosmopolitan, το GQ, το Esquire, το Glamour, το Maxim, το Grazia και το Harper's Bazaar ενώ και ο Mario Testino έχει απαθανατίσει με τον φακό του την 29χρονη καλλονή.

Στην πατρίδα της πάντως η Bar δεν έχει και την καλύτερη φήμη, παρά το γεγονός πως το X Factor στο οποίο είναι παρουσιάστρια είναι το πρώτο show σε τηλεθέαση, καθώς στα 18 της έκανε εικονικό γάμο για να αποφύγει την στράτευση! Ούτε η σχέση της με τον Leonardo DiCaprio έγινε τότε δεκτή με ενθουσιασμό από τους συμπατριώτες της, καθώς θεώρησαν πως θα χανόταν η εβραϊκή ταυτότητα αν παντρευόταν με τον διάσημο σταρ.

Αγόρια πάντως ατυχήσατε! Η Bar Rafaeli δέχτηκε πρόταση γάμου από τον καλό της, τον 40χρονο Ισραηλινό δισεκατομμυριούχο Adi Ezra κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους στην Καραϊβική και φυσικά είπε το μεγάλο "ναι"!

Χρόνια πολλά Bar!