Δεν ταιριάζει ο Cruise με τον Travolta! Αυτά θα ήταν τα τέλεια gay ζευγάρια

Ποιοι celebrities θα ήταν ταιριαστοί, αν ήταν gay;
Δεν ταιριάζει ο Cruise με τον Travolta! Αυτά θα ήταν τα τέλεια gay ζευγάρια



Το ακούσαμε και αυτό. Ο Tom Cruise, λέει, έχει εδώ και 30 χρόνια κρυφή σχέση με τον John Travolta. Και όχι, δεν το διαβάσαμε στο «Κουλούρι» αλλά έγινε πρωτοσέλιδο στο σκανδαλοθηρικό περιοδικό «Star». Και ναι μεν μπορεί να ακούγεται ψέμα, όμως έχουμε κάθε δικαίωμα να εκφράσουμε τη γνώμη μας και να δηλώσουμε ότι αυτό το ζευγάρι είναι τελείως αταίριαστο εμφανισιακά. Παρόλα αυτά, τους ενώνει η Σαϊεντολογία και αν τα παιδιά αγαπιούνται εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να διαφωνήσουμε με αυτή τη σχέση. 

Πρέπει όμως να παραδεχτείς ότι οι παρακάτω άντρες είναι πολύ πιο ταιριαστοί και αν ήταν gay θα ήθελες να τους κάνεις προξενιό. Εμείς, λοιπόν, σήμερα φανταζόμαστε ότι κάποιος μας λέει ότι πρέπει πάση θυσία να διαδώσουμε μια gay φήμη αλλιώς θα καταστραφεί ο κόσμος. Εμείς δεν θέλουμε και πολύ πίεση και καταλήγουμε στα παρακάτω ζευγάρια. 

Robert Downey Jr- Hugh Jackman

Αφού παραβλέψουμε το γεγονός ότι αυτοί οι δύο ηθοποιοί μοιάζουν κάπως μεταξύ τους πρέπει να παραδεχτούμε ότι έχουν μία κοινή αισθητική στα πράγματα και ίδια επίπεδα γοητείας. Εγκρίνονται. 

Bradley Cooper- Christian Bale

Τους είδαμε μασκαρεμένους στο American Hustle και μας άρεσαν ακόμα και έτσι. Είναι από τα πιο ωραία αγόρια του Hollywood και αισθανόμαστε ότι μαζί θα περνούσαν καλά. 

Joaquin Phoenix- Matthew Mcconaughey

Και οι δύο ξεχειλίζουν από ποιότητα και είναι εναλλακτικοί τύποι. Έχουν τρελό βλέμμα και αυτό το ατημέλητο look που μας τρελαίνει. 

Ben Affleck- Mat Damon

Είναι καρδιακοί φίλοι και πολύς κόσμος μπερδεύει τα ονόματά τους, ας μη γελιόμαστε. Θα ήταν το τέλειο ζευγάρι. 

Jake Gyllenhaal- Ryan Gosling 

Μπορεί να λένε ότι ο Jake Gyllenhaal είναι ο επόμενος Ryan Gosling αλλά εμείς ήδη έχουμε τον Jake πιο ψηλά. Μας άρεσε ακόμα και όταν τον βλέπαμε ως gay καουμπόι στο Brokeback Mountain. 

Brad Pitt- George Clooney 

Υπήρξαν sex symbols για πολλά χρόνια, είναι ηθοποιοί της ίδιας γενιάς και καλοί φίλοι. Τι άλλο θέλεις;  

Adam Levine- David Beckham 

Ξέρουν και οι δύο ότι είναι ωραίοι και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Tους αρέσει να προκαλούν τα κορίτσια ενώ μοιράζονται την ίδια αγάπη για τα τατουάζ. 

Justin Bieber- Βασιλιάς Joffrey 

Μόνο με τον βασιλιά Joffrey θα μπορούσε να ταιριάξει ο κακομαθημένος Justin. Προσοχή: όχι με τον ηθοποιό Jack Gleeson αλλά με τον ήρωα του «Game of Thrones». Μην μπερδευόμαστε. 

Δες ΕΔΩ ποιους συντρόφους βρήκαμε για τις πιο σέξι Ελληνίδες εργένισσες.