Blonde Ambition: Οι διάσημοι που τόλμησαν το ξανθό πλατινέ

Η εκδίκηση του ξανθού! Ποιοι ήταν οι μελαχρινοί που το τόλμησαν πολύ πριν τον Jared Leto;
Blonde Ambition: Οι διάσημοι που τόλμησαν το ξανθό πλατινέ



Μην νομίζεις ότι ο Jared Leto ήταν ο πρώτος που τόλμησε το ξανθό πλατινέ! Μπορεί βέβαια να τα έβαψε για χάρη του νέου ρόλου του ως Joker στην ταινία Suicide Squad, αλλά πριν από εκείνον υπήρξαν πολλοί ωραίοι και γοητευτικοί μελαχρινοί που αποφάσισαν να πάρουν την εκδίκησή τους μέσα από ένα εντυπωσιακό ξανθό!

Kαι για να σου θυμίσω κάτι που κάτα πάσα πιθανότητα θα έχεις ξεχάσει, ο Leto είχε βάψει ξανά τα μαλλιά του πλατινέ όταν έπαιξε το 1999 στην ταινία Fight Club, μαζί με τον Brad Pitt. Ωστόσο, ένας από τους πρώτους ήταν ο David Bowie όταν εντυπωσίασε το κοινό το 1983 με αυτήν του την εμφάνιση επί σκηνής κατά την διάρκεια του Serious Moonlight tour.

Έκτοτε ακολούθησαν πολλοί. Ο Brad Pitt το 1994 εμφανίστηκε με κατάξανθο μακρύ μαλλί για τον ρόλο του στην ταινία "Interview with A Vampire", ο Εminem που πυκνά συχνά τολμά εκκεντρικές αλλαγές, ο Ryan Gosling για χάρη του ρόλου του στην ταινία "The Place Beyond The Pines", ο Αdam Levine που ως γνήσιος ρόκερ θέλει να προκαλεί, ο David Beckham που του αρέσει να ανανεώνει το look του σε κάθε ευκαιρία αλλά και πολλοί ακόμα...

Όσο για το πώς μας αρέσουν περισσότερο; Aν έπρεπε να επιλέξουμε πάση θυσία οι περισσότεροι σίγουρα είναι καλύτεροι... μελαχρινοί αφού έτσι δείχνουν πιο αρρενωποί και brutal. Ωστόσο, ο Brad Pitt είναι η απόλυτη εξαίρεση αφού τελικά ό,τι και να κάνει κατά έναν μαγικό τρόπο θα δείχνει τέλειο πάνω του. Άντε και ο Billy Idol μιας και στα early 80s καθιερώθηκε με ανάλογο look και έτσι τον συνηθίσαμε!

Θυμόμαστε τους διάσημους που πέτυχαν ένα άψογο ξανθό πλατινέ

Βilly Idol 

Brad Pitt 

David Beckham 

David Bowie 

Dennis Rodman 

Eminem 

Justin Timberlake 

Lou Reed

Ryan Gosling

Adam Levine

Ethan Hawke

Δες την μεταμόρφωση της Kim Kardashian και του Jared Leto ΕΔΩ