Πώς ο Βαρουφάκης έγινε sex symbol!

Οι διάσημοι που παραδόξως μας γοητεύουν.
Πώς ο Βαρουφάκης έγινε sex symbol!



Τις τελευταίες μέρες, ο χειρότερος εφιάλτης του Αλέξη Τσίπρα έγινε πραγματικότητα. Το σύνθημα «εμπρός Αλέξη, για μια Ελλάδα σέξι» άρχισε να θεωρείται παλιό (αλλά καλό) γιατί ο νέος Πρωθυπουργός επισκιάστηκε από τον ακόμη πιο σέξι Υπουργό Οικονομικών. Όπως καταλαβαίνεις, μιλάμε για τον Γιάνη Βαρουφάκη ο οποίος τρελαίνει τις γυναίκες επειδή υπόσχεται λύση στο οικονομικό μας πρόβλημα την ίδια ώρα που φοράει δερμάτινα μπουφάν στις φαρδιές του πλάτες. Είναι, δηλαδή, κάτι σαν σούπερ ήρωας. Και αυτό δεν είναι υποκειμενικό. 

Τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί η μαμά μου -που δεν ξέρει ούτε η ίδια τι ψηφίζει- η οποία προχθές με πήρε τηλέφωνο για να της εξηγήσω πώς να βάλει στο YouTube τον Βαρουφάκη. «Τι άντρας είναι αυτός ε; Άσχημος πολύ αλλά ωραίος! Και θα μας σώσει και από την κρίση» μου είπε χαρακτηριστικά και εγώ δεν μπόρεσα παρά να της δώσω τις σχετικές οδηγίες. Μου εκμυστηρεύτηκε μάλιστα ότι μελέτησε τον αστρολογικό του χάρτη, ότι είδε πως η κορύφωση των επιτυχιών του θα είναι το μήνα Νοέμβριο και ότι έχει μάλιστα δύο μεγάλα τρίγωνα που υποδηλώνουν εύνοια. «Ρε μαμά, τι μας νοιάζει αν ο Βαρουφάκης θα έχει προσωπικές επιτυχίες το Νοέμβριο» της είπα, εκείνη νευρίασε και μου έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα. Την επόμενη μέρα μάλιστα είχε τυπώσει τις συνεντεύξεις του για να τις διαβάσει. Την έβγαλα φωτογραφία ελπίζοντας ότι δεν θα με καταλάβει. 

Επίσης χαρακτηριστικό παράδειγμα της γοητείας του αποτελεί το γεγονός ότι το βίντεο της γυναίκας του Δανάης Στράτου στο YouTube μέσα σε δυο μέρες έκανε ξαφνικά πάνω από 5.000 views.  

Πού θέλω να καταλήξω όμως; Το γεγονός ότι όποιο κορίτσι και να ρωτήσεις αυτή τη στιγμή θα σου πει ότι βρίσκει τον Βαρουφάκη σέξι την ίδια ώρα που τα χαρακτηριστικά του προδίδουν το αντίθετο είναι πραγματικά αξιοπερίεργο. Σκέψου, είναι ένας άντρας 53 χρονών, χωρίς μαλλιά με μεγάλη μύτη και παράξενα δόντια και παρόλα αυτά αρέσει. Άρα, βγαίνουμε στο συμπέρασμα ότι ο έρωτας που προκαλεί είναι «εγκεφαλικός». 

Αυτό που νιώθουν, βέβαια, οι γυναίκες για τον Υπουργό δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Έχουμε τόσα και τόσα παραδείγματα διασημοτήτων οι οποίοι παρά τα αντικειμενικά άσχημα χαρακτηριστικά τους τρελαίνουν τον γυναικείο πληθυσμό με το στιλ, τα αρρενωπά τους χαρακτηριστικά και την ευφυία τους. Αυτούς τους σέξι άντρες σας παρουσιάζουμε σήμερα έναν προς ένα με μεγάλη χαρά. 

Sean Penn 

Αν συναντούσες τον Sean Penn στο δρόμο θα έλεγες ότι είναι κακοποιός. Κι όμως, η Charlize Theron είναι μόνο μία από τις γυναίκες που τον βρίσκουν ερωτεύσιμο. 

Vincent Cassel

Γιατί; Τι νομίζεις ότι βρήκε η Monica Belucci στον Vincent Cassel;

Benedict Cumberbatch

O Benedict Cumberbatch έχει μακρόστενο κεφάλι, ψυχρά χαρακτηριστικά και παρόλα αυτά θεωρείται sex symbol.  

Adrien Brody 

O «Πιανίστας» Adrien Brody έχει μύτη εξαιρετικών διαστάσεων, λεπτά χείλη και μάτια που παίρνουν τον κατήφορο και παράλληλα απίστευτο sex appeal. 

Jean Reno

O Jean Reno στα νιάτα του ήταν μεγάλος γόης παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε με σακούλες και μεγάλο κούτελο. 

Eddie Redmayne

O Eddie Redmayne έγινε φίρμα από την ταινία «Η Θεωρία των Πάντων» και θεωρείται το next big thing του Hollywood ενώ τα κορίτσια τρελαίνονται μαζί του. Έχεις ξαναδεί sex symbol σπανό, κοκκινομάλλη και με φακίδες; Και αυτός ο σταρ σπάει τα στερεότυπα. 

Jason Statham 

Τον Jason Statham δεν ήθελα να τον βάλω στη λίστα μας αλλά με πίεσαν. Τα κορίτσια εδώ λένε ότι δεν είναι αντικειμενικά νόστιμος επειδή έχει μεγάλο κούτελο αλλά θα διαφωνήσω.

Υ.Γ.: Και ναι, εδώ στο followme έχουμε πάθει εμμονή με τον Βαρουφάκη. Του κάναμε ήδη αφιέρωμα όταν μάθαμε ότι πουλάει περισσότερο από τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι» και τον βάλαμε και στη λίστα των σέξι βουλευτών. Ελπίζουμε να μη μας απογοητεύσει.