Η Βουλή είναι σέξι!

Οι άντρες που θα βγαίναμε ραντεβού αν δεν ήταν πολιτικοί.
Η Βουλή είναι σέξι!



Μπορεί η εξουσία να λειτουργεί ως αφροδισιακό αλλά η αλήθεια είναι πως στις μέρες μας, τους άντρες που εμπλέκονται με την πολιτική τους κοιτάζουμε με μισό μάτι. Παρόλα αυτά, οφείλω να ομολογήσω ότι η νέα Βουλή της χώρας έχει και μερικά πρόσωπα που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε και ως «σέξι». Είναι οι άντρες, που αν σου έπιαναν κουβέντα σε ένα μπαρ, στο δρόμο ή στο σούπερ μάρκετ ενδεχομένως να παραδεχόσουν ότι είναι γοητευτικοί και μάλλον θα έβγαινες για ένα ραντεβού μαζί τους. 

Τα κορίτσια του followme το συζητήσαμε και αποφασίσαμε ότι οι παρακάτω πολιτικοί είναι αυτοί που θα μας κέρδιζαν με το sex appeal τους αν ήταν αρχιτέκτονες, κρεοπώληδες, δικηγόροι, τραπεζικοί υπάλληλοι, ψιλικατζήδες, δάσκαλοι ή οτιδήποτε άλλο. 

Αλέξης Τσίπρας, ετών 40

Δεν θα μπορούσαμε να μην τον έχουμε στη λίστα μας πρώτο και καλύτερο. Ο νέος πρωθυπουργός είναι γοητευτικός, έχει λέγειν, αιχμηρούς κυνόδοντες και στο πλευρό του την Περιστέρα. Στο ραντεβού μαζί του θα σκεφτόσουν ότι ίσως πρέπει να βελτιώσει το στιλ του και να χρησιμοποιήσει τσιμπιδάκι για τα φρύδια αλλά αν τελικά το έκανε θα τον θεωρούσες μετροσέξουαλ. Τελικά όμως θα σε κέρδιζε με την πειθώ του. 

Γιώργος Αμυράς, (ηλικία άγνωστη)

Θα σε πήγαινε για ποδηλατάδα και βρώμικο και θα κάνατε camping στα πιο περίεργα μέρη της Ελλάδας. Ο Γιώργος Αμυράς, ο βουλευτής του Ποταμιού είναι νέος, έχει ωραίο χαμόγελο και το γεγονός ότι στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μία ημίγυμνη φωτογραφία του του δίνει extra πόντους γοητείας. 

Βασίλης Κικίλιας, ετών 40  

Ο Βασίλης Κικίλιας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είναι ο άντρας που θα σε γοήτευε με το καλλίγραμμο κορμί του. Ήταν άλλωστε αθλητής του μπάσκετ και αυτό φαίνεται. Αν τον γνώριζες στην Πάτρα θα είχε δική του καφετέρια, από εκείνες της παλιάς σχολής με τους μεγάλους καναπέδες-όχι από αυτές με το design βιομηχανικού τύπου. Θα τους χαιρετούσε όλους στο δρόμο και εσύ θα πήγαινες κάθε Σάββατο στο «Αίνιγμα bar» για να σε κεράσει Β52. 

Σταύρος Θοδωράκης, ετών 52

Τον αρχηγό του Ποταμιού τον θεωρείς καλοστεκούμενο άντρα. Βρίσκεις σέξι το ψεύδισμα και το backpack του, αλλά με δεδομένο ότι δεν θα το αποχωριζόταν ποτέ θα άρχιζε να σε εκνευρίζει η παρουσία του. Θα το καταχώνιαζες στην αποθήκη για να μην το βρίσκει πουθενά, αλλά επειδή θα το έψαχνε μανιωδώς τελικά θα το έδινες στο bazaar ρούχων του δήμου.

Γιάνης Βαρουφάκης, ετών 53 

Τον Υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη θα τον παντρευόσουν γιατί είναι ένας πανέξυπνος άντρας και γιατί σε εξιτάρει το σκοτεινό του βλέμμα. Θα σε εκνεύριζε για το ένα «ν» που βάζει στο μικρό του όνομα και θα του γκρίνιαζες γιατί λείπει συνέχεια από το σπίτι, αλλά τελικά θα τα βρίσκατε επειδή σου αρέσουν τα δερμάτινα μπουφάν. 

Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ετών 34 

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα επίσης αντικειμενικά όμορφο αγόρι. Βγήκες ραντεβού μαζί του γιατί παρόλο που τον βρίσκεις νόστιμο, υποσυνείδητα σου θυμίζει εμφανισιακά τον Αλέξη Τσίπρα. Δεν έχεις και πολύ άδικο. 

Νίκος Ορφανός, ετών 46

 

Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς σέξι ο Ορφανός από το Ποτάμι, πάντως δεν του λείπει τίποτα. Θα κάνατε καλή παρέα και μαζί θα γελούσατε αλλά καμιά φορά θα ευχόσουν να μην υπεραναλύει τόσο πολύ τη σχέση σας.  

Ανδρέας Λοβέρδος, ετών 58 

Για τον Αντρέα Λοβέρδο του ΠΑΣΟΚ θα διέλυες τον πρώτο σου γάμο. Θα ήταν το τρίτο πρόσωπο, η παράνομη σχέση και η βραχνή μυστηριώδης φωνή που θα σε καλούσε στο τηλέφωνο κάτι παράξενες ώρες. Θα έλεγες ότι μαζί του έχεις κάτι «εγκεφαλικό» που δεν μπορείς να το ελέγξεις αλλά τελικά θα χωρίζατε επειδή θα ζήλευες πολύ.   

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ετών 46

Τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη θα σου τον έκανε προξενιό η θεία σου καθώς θα ήταν εύπορος και από καλή οικογένεια. Θα κάνατε σχέση, θα σε πρόσεχε αλλά εσύ στους τσακωμούς σας θα νευρίαζες με το απαθές του βλέμμα και θα τον κατηγορούσες ότι είναι αναίσθητος.