Ξεπέρασε το Kendall! Κim Kardashian- Cara Delevingne ποζάρουν μαζί σε νέα hot φωτογράφιση

Η Kim Kardashian ποζάρει μαζί με την Cara Delevingne για το νέο cover του Love magazine.
Ξεπέρασε το Kendall! Κim Kardashian- Cara Delevingne ποζάρουν μαζί σε νέα hot φωτογράφιση



Για πάρα πολύ καιρό μέχρι τώρα η 20χρονη Kendall Jenner ακουλουθούσε τα βήματα της αδερφής της Kim Kardashian. Ωστόσο, όπως φαίνεται η Kim είπε να γυρίσει λίγο το παιχνίδι και να φωτογραφηθεί με την κολλητή της μικρής της αδερφής της, Cara Delevigne μπας και καταφέρει να λάβει έστω και λίγο σεβασμό στον χώρο της μόδας! 

Έτσι, η πληθωρική Kardashian και το IT girl κοσμούν το επόμενο hot τεύχος του Love Magazine! Πριν από λίγο διάστημα, παρόμοια φωτογράφιση για το εξώφυλλο του περιοδικού είχαν κάνει τα δύο super sexy κορίτσια που είναι και BFF, Κendall και Cara! Όμως το περιοδικό μας επεφύλασσε για μεγάλη έκπληξη για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!

Μάλιστα, η 34χρονη tv περσόνα είχε ποστάρει πριν λίγες μέρες άλλο ένα cover του περιοδικού, όπου ποζάρει φορώντας ένα λαμπερό σύνολο Prada. 

Ωστόσο, υπάρχει ακόμα ελπίδα για την Kendall! Kατά πάσα πιθανότητα η φωτογράφιση που είχε κάνει με την Cara θα κοσμήσει το πίσω μέρος του περιοδικού ως κάτι... special! Στο συγκεκριμένο τολμηρό photoshoot η Kendall ανεβαίνει πάνω στην Cara σε ασπρόμαυρο φόντο! Τέλειο; Ωστόσο, τι πραγματικά θα δούμε παραμένει ακόμα ένας γρίφος μέχρι να κυκλοφορήσει το περιοδικό στις 9 Φεβρουαρίου...