Κim ζηλεύεις! Να γιατί η Kardashian ζηλεύει την μικρή αδερφή της Kendall

Kim ζηλεύεις και ψεύδεσαι! Παραδέξου το!
Κim ζηλεύεις! Να γιατί η Kardashian ζηλεύει την μικρή αδερφή της Kendall



Μπορεί να είναι αδερφές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ζηλεύει η μια την άλλη! Αν λάβουμε υπόψιν μάλιστα την "γυναικεία ανασφάλεια" τότε μάλλον καταλαβαίνεις πολύ καλά τι εννοούμε αφού και εσύ γυναίκα είσαι! Βέβαια, αν κάνουμε ένα crash test ανάμεσα σε Kim Kardashian και Κendall Jenner, τότε αγαπημένη Kim μάλλον έρχεσαι... δεύτερη!

Τι λόγους έχει η Kim να ζηλεύει την μικρότερη αδερφή της; Έλα Kim παραδέξου το!

1. H ηλικία: Όπως και να το κάνουμε, άλλο 34, άλλο 20. 14 χρόνια είναι μια αρκετά μεγάλη διαφορά. 

2. Το σώμα: H αλήθεια είναι πως το λεπτό καλλίγραμμο κορμί της Kendall η Kim δεν θα το αποκτήσει ποτέ!

3. Η επιτυχία: H Κendall είναι πλέον ένα supermodel που η αξία της φθάνει τα 2 εκ. δολάρια ενώ πλέον έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας έχοντας κάνει πολλές φωτογραφίσεις σε διάσημα περιοδικά. Η φωτογράφισή της για την Vogue μάλιστα ήταν φανταστική, ενώ πλέον είναι το κεντρικό πρόσωπο της Estee Lauder. Αν αναλογιστούμε και την συνεργασία που έχει ήδη με τον Karl Lagerfeld, οι τελευταίες φήμες θέλουν να είναι το βασικό πρόσωπο της Chanel για την σεζόν Spring/Summer 2015. Αντίθετα η Κim μέχρι και πριν από λίγα χρόνια ήταν γνωστή ως... στυλίστρια της Paris Hilton.

4. Το ύψος: Η Kim με ύψος μόλις 1,59εκ όσα ψηλοτάκουνα και να βάλει δεν θα φτάσει ποτέ το 1,78εκ. καθαρό ύψος της Kendall. 

5. Οι διάσημοι φίλοι: Η φιλία της με τον Justin Bieber και την Gigi Hadid που δεν σταματούν να παρτάρουν πάντα τραβά τα φλας των φωτογράφων! Εκτός αυτού, το ειδύλλιό της με τον Harry Styles των One Direction όσο σύντομο κι αν ήταν, πρόσθεσε αρκετούς πόντους στην καριέρα της Kendall.

Και όλα αυτά ενώ ακόμα δεν έχει κλείσει ούτε καν τα 20 της χρόνια! Κι αν κάτσουμε και σκεφτούμε κι άλλο, σίγουρα θα βρούμε πολύ περισσότερους λόγους για να ζηλεύει η Kim! Επομένως, όσο και να βοήθησε το όνομα των "Κardashians" η μικρή Κendall είναι ένα ταλέντο από μόνη της! Sorry Kim...