Πόσο sexy είσαι Rosie Huntington! Nα γιατί δεν σε αφήνει ο Jason Statham από τα μάτια του

Η ξανθιά καλλονή δείχνει ξανά τα προσόντα της, κάνοντας τον υπόλοιπο γυναικείο πληθυσμό να ψάχνει για καινούργιες δίαιτες...
Πόσο sexy είσαι Rosie Huntington! Nα γιατί δεν σε αφήνει ο Jason Statham από τα μάτια του



Η Rosie Huntington- Whiteley ποζάρει σαν Αμαζόνα μέσα στην ζούγκλα και εμείς σκάμε από την ζήλεια μας! Η 28χρονη fashionista φόρεσε το μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι της και μας έδειξε για ακόμα μια φορά πόσο sexy είναι και γιατί ο Jason Statham, ένας από τους πιο hot εργένηδες του Hollywood είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της εδώ και τρία χρόνια!

Πότε με καυτά μπικίνι, άλλοτε με εντυπωσιακές selfies και άλλες πάλι φορές με υπέροχα εσώρουχα και σικάτες τουαλέτες το σίγουρο είναι πως η Rosie θεωρείται από τα πιο hot μοντέλα του πλανήτη! Φυσικά δεν ξεχνά να ποζάρει με τα αγαπημένα της κοσμήματα Jacquie Aiche (έτσι για να μαθαίνουμε το κάτι παραπάνω) αν και πάλι τα βλέμματα στρέφονται στο υπέροχο πρόσωπό της!

Άλλη μια πόζα που ξεσήκωσε πριν λίγο το Instagram! Η Rosie, με νέο look και ένα υπέροχο sexy γαλάζιο μπικίνι κοιτά σαγηνευτικά τον φακό, ενώ το σώμα της είναι γεμάτο από metallic tattoos, το νέο trend που τρελαίνει τους διάσημους του Hollywood! So hot!

Nα και η happy φωτογραφία που δείχνει πόσο υπέροχο θα είναι το 2015! Για την θαυμάσια μαύρη τουαλέτα δεν το συζητάμε. Εκπληκτική! Όπως και η Rosie άλλωστε...

Τι τέλειο ζευγάρι! Πραγματικά δεν φαίνεται καθόλου η διαφορά των 20 χρόνων που τους χωρίζει... 

Τι άντρας! Rosie σε ζηλεύουμε για το αγόρι σου...