Ποιος χειμώνας; Η Αlessandra Ambrosio φόρεσε το μπικίνι της και πήγε παραλία!

Βραζιλιάνα είναι, οπότε με κάθε ευκαιρία φοράει το μαγιό της και τρέχει στην πιο κοντινή παραλία...
Ποιος χειμώνας; Η Αlessandra Ambrosio φόρεσε το μπικίνι της και πήγε παραλία!



Η Alessandra Ambrosio ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στα catwalks για φέτος και έτσι βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει τον ήλιο της γεννέτειρας της, της Βραζιλίας, παρέα με την φίλη της και μοντέλο, Ludi Delfino.

Το 33χρονο super model και άγγελος της Victoria’s Secret, πόσταρε αρκετές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την φίλη της, ενώ σχολίασε πως αμφότερες φορούν μαγιό από την προσωπική της collection η οποία έχει κυκλοφορήσει με την Ambrosio να επιλέγει ένα λεοπάρ.

Η Ambrosio, μητέρα δυο παιδιών με τον επιχειρηματία Jamie Mazur, πήρε λίγο χρόνο για τον εαυτό της καθώς επισκέφτηκε την οικογένεια της στην Βραζιλια για τα Χριστούγεννα και συνάντησε και τις φίλες της για να το διασκεδάσουν. Στην Βραζιλία άλλωστε ο χειμώνας δεν έχει κάνει την εμφάνιση του και έτσι οι παραλίες της Κόπα Καμπάνα είναι γεμάτες με κόσμο...

Η αλήθεια είναι πως η Ale χρειαζόταν ξεκούραση καθώς οι πρόβες για το show της Victoria’s Secret ήταν... εξοντωτικές ενώ μην ξεχνάμε πως είναι σύζυγος και μητέρα!

Αν θες να δεις και τους υπόλοιπους sexy αγγέλους της Victoria's Secret εν ώρα εργασίας με τα εσώρουχα τους κάνε κλικ ΕΔΩ