Το πιο διάσημο catwalk του κόσμου! Τα σέξι κορίτσια της μόδας στο Victoria's Secret Fashion Show

Ένα υπερθέαμα με υπέροχα μοντέλα και φανταχτερά εσώρουχα.
Το πιο διάσημο catwalk του κόσμου! Τα σέξι κορίτσια της μόδας στο Victoria's Secret Fashion Show



Οι «άγγελοι» της Victoria's Secret εισέβαλαν στο Λονδίνο με τα πιο σέξι εσώρουχα. Το Victoria's Secret Fashion Show για το 2014, που γίνεται σήμερα στο Earls Court στο Λονδίνο, για πρώτη φορά, θεωρείται δικαιωματικά το πιο σέξι show του κόσμου, αφού προσφέρει ένα υπερθέαμα με πανέμορφα μοντέλα και εσώρουχα.

Φέτος, στο catwalk περπατούν αγαπημένα μοντέλα του brand, όπως η Alessandra Ambrosio, η Adriana Lima, η Candice Swanepoel, η Karlie Kloss, η Lily Aldridge, η Doutzen Kroes και η Behati Prinsloo, αλλά δεν έλειψαν και οι νέες αφίξεις με τις Elsa Hosk, Lais Ribeiro και Shanina Shaik να κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στο διάσημο show.

Οι καλλιτέχνες που επιλέχθηκαν για να διασκεδάσουν φέτος το κοινό ήταν η Taylor Swift, η οποία βρέθηκε στην σκηνή και το 2013, ο Ed Sheeran, η Ariana Grande και ο Hozier. Η Taylor Swift ήταν όσο σέξι την είχαμε δει και πέρσι όταν η εντυπωσιακή εμφάνισή της είχε ενοχλήσει ακόμα και μοντέλα της πασαρέλας αλλά η αποκάλυψη της βραδιάς ήταν αδιαμφισβήτητα η Ariana Grande η οποία επίσης δεν ξεχώριζε από τους Αγγέλους! Θα μπορούσε άνετα να έχει φτερά! 

Τόσο η Ambrosio όσο και η Lima φόρεσαν και φέτος τα Fantasy Bras, τα γεμάτα διαμάντια εσώρουχα που κοστίζουν περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια το ένα.

Αν και πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν να δουν την Cara Delevingne (η οποία πήρε μέρος πέρυσι) και την Kendall Jenner  στο catwalk, τα δύο μοντέλα έλειπαν από το show. Περπάτησαν όμως στην πασαρέλα ενός πριβέ show της Chanel για τον Karl Lagerfeld στην Αυστρία.