Ο Αύγουστος Κορτώ παντρεύτηκε τον σύντροφό του στη Νέα Υόρκη! (Photo)

Όταν η αγάπη είναι αληθινή, τίποτα δεν μπορεί να την εμποδίσει...
Ο Αύγουστος Κορτώ παντρεύτηκε τον σύντροφό του στη Νέα Υόρκη! (Photo)



Ο εκκεντρικός συγγραφέας, Αύγουστος Κορτώ (ή Πέτρος Χατζόπουλος όπως είναι το πραγματικό του ονοματεπώνυμο) έχει δηλώσει ανοιχτά στο παρελθόν ότι είναι ομοφυλόφιλος ενώ μάλιστα το τελευταίο διάστημα μένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη. 

Ο Κορτώ, έχει κοπιάσει πολύ την τελευταία δεκαπενταετία. Με περισσότερους από 20 τίτλους να φέρουν την υπογραφή του, ανάμεσά τους μυθιστορήματα, νουβέλες, συλλογές διηγημάτων, ποιήματα, συλλογές κειμένων και συμμετοχές σε συλλογικά έργα, διαθέτει μια από τις διαυγέστερες ματιές της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας. 

"Η σιγουριά μου είναι ο σύντροφός μου και η αγάπη που απλόχερα μου δίνει. Η μεγαλύτερη προσδοκία μου είναι να μεγαλώσουμε την τωρινή μας οικογένεια αποκτώντας ένα ή και περισσότερα παιδιά" έχει δηλώσει στο παρελθόν για τον σύντροφό του. 

Έτσι, αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, ενώ το βράδυ της Πέμπτης ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook την χαρούμενη είδηση ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία, γράφοντας: "Just Married"

Στη φωτογραφία, φαίνονται τα δυο χέρια ενωμένα με τις βέρες εκείνου και του συντρόφου του, επάνω στο συμβόλαιο του γάμου που έγινε στη Νέα Υόρκη...