Σοκ: Για πρώτη φορά το κρυφό βιβλίο της προαγωγού Heidi Fleiss ανοίγει!

Ποιοι επώνυμοι αποκαλύπτονται μέσα από το "Black Book" της περίφημης Μαντάμ του Χόλιγουντ!
Σοκ: Για πρώτη φορά το κρυφό βιβλίο της προαγωγού Heidi Fleiss ανοίγει!



Το μεγαλύτερο καλά κρυμμένο μυστικό του Χόλιγουντ για περισσότερο από δύο δεκαετίες έχει επιτέλους αποκαλυφθεί! Για πρώτη φορά, το περίφημο "μικρό μαύρο βιβλίο" της πασίγνωστους προαγωγού του Χόλιγουντ Heidi Fleiss έχει ανοίξει!

 

Η Heidi είναι γνωστή εδώ και χρόνια στο Χόλιγουντ για την δουλειά της, μιας και είναι η πρώτη γυναίκα προαγωγός που μύησε τα μεγαλύτερα ονόματα  του Χόλιγουντ στα τερτίπια του παράνομου έρωτα μαζί με τη χλιδή. Η πιο κρυφή ατζέντα του πλανήτη με τα πιο hot ονόματα της ανήκει. Και τώρα απλά  ανοίγει και τα A-list ονόματα ξεπετάγονται.

Ήταν το 1993 όταν το σκάνδαλο με τον Charlie Seen που ομολόγησε ότι ήταν τακτικός της πελάτης αποκαλύπτεται, και εκείνη γίνεται πασίγνωστη. Από τότε και για πολλά χρόνια ικανοποιεί τα ερωτικά γούστα ηθοποιών, μουσικών, αθλητών, σκηνοθετών και πολιτικπαραγωγοί ταινιών, σκηνοθετών και πολιτικών!

 

Το σκανδαλοθηρικό περιοδικό radar online υποστηρίζει πως μέσω πολλών διασταυρωμένων πηγών της είδε αρκετές από τις σελίδες του βιβλίου και μπορεί να αποκαλύψει κάποιες από τις διασημότητες που μπορεί να έχουν σχέση με την Fleiss χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι έχουν γευτεί τις υπηρεσίες της ή υποδεικνύει εμπλοκή.

Μερικοί από αυτούς είναι ο ηθοποιός Johnny Depp, δημιουργός του "Star Wars" George Lucas, ο Hugh Hefner, ο rocker Billy Idol, ο βραβευμένος με Όσκαρ παραγωγός ταινιών και  δισεκατομμυριούχος Steve Bing,  ο O.J. Simpson δικηγόρος υπεράσπισης του Robert Shapiro, ο παραγωγός της ταινίας "Beverly Hills Cop" Robert Evans, ο παραγωγός Don Simpson,  αλλά και πολλοί επιχειρηματίες.

Υπάρχουν επίσης πολλά γραμμένα ονόματα πλουσίων ή αθλητών συνθηματικά. Παραδείγματος χάριν: «Mario (Formula One)", το οποίο θα μπορούσε να σημαίνει  τον οδηγό αγωνιστικών αυτοκινήτων Mario Andretti και «Σουλτάνος ​​Ben Abdul»  όπου θα μπορούσε να εννοεί τον πρώην διάδοχο του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας Σουλτάν μπιν Αμπντελαζίζ.

«Είναι πολύ συγκλονιστικό!", δήλωσε μια πηγή που έχει δει τις σελίδες του βιβλίου με τα γραμμένα ονόματα, τα τηλέφωνα και σεξουαλικά κάποια σεξουαλικά φετίχ.

Διάβασε ακόμα για την Amber Heard: Αυτή είναι η οικονομική της κατάσταση σήμερα!