Bobbi Kristina Brown: Σήμερα μάθαμε από τι πραγματικά πέθανε

Η αυτοψία της "καίει" τον Nick Gordon! Θύμα δολοφονίας η κόρη της Whitney Houston;
Bobbi Kristina Brown: Σήμερα μάθαμε από τι πραγματικά πέθανε



Συγκλονιστική τροπή παίρνει η υπόθεση θανάτου της Bobbi Kristina Brown μετά τη σημερινή αποκάλυψη των ευρημάτων της ιατροδικαστικής εξέτασης καθώς ενισχύει τις υποψίες για δολοφονική ενέργεια!

Η Bobbi Kristina Brown, η κόρη της Whitney Houston, πέθανε στις 26 Ιουλίου 2015 από υπερβολική κατανάλωση υπνωτικών χαπιών. Τουλάχιστον αυτή ήταν η πρώτη εκτίμηση. Η οικογένεια της Bobbi όμως θεωρούσε από την αρχή κύριο υπεύθυνο για τον θάνατό της τον σύντροφό της Νick Gordon (και τελικά υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί και να μην έχει άδικο).

Μάλιστα είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του Gordon ισχυριζόμενη ότι εκείνος έδωσε στη Bobbi Kistina ένα θανατηφόρο cocktail και κατόπιν της έβαλε το κεφάλι μέσα σε μια μπανιέρα με κρύο νερό ενώ είχε ακόμα τις αισθήσεις της. 

Η νέα ιατροδικαστική έρευνα που διεξήχθη από το δικαστήριο του Fulton αποκάλυψε πως η Bobbi Kristina δεν πέθανε από φυσικά αίτια και επιβεβαιώνει τις κατηγορίες της οικογένειας. Η ανάλυση αίματος έδειξε ότι μέσα στον οργανισμό της υπήρχε αλκοόλ, μαριχουάνα, κοκαΐνη, μορφίνη και ηρεμιστικά που χορηγούνται μόνο με φαρμακευτική αγωγή. 

Η ειρωνεία είναι ότι η αυτοψία της είναι σχεδόν ίδια με της μητέρας της, Whitney, όπου και αυτή βρέθηκε πνιγμένη στην μπανιέρα της αφού είχε πάθει καρδιακό επεισόδιο μετά τη χρήση κοκαΐνης.

Το δικαστήριο ακόμα δεν έχει ακόμα αποφανθεί τι ανάμειξη είχε ο Nick Gordon στον θάνατο της Bobbie. Είχε σκοπό να την δολοφονήσει ή ήταν ατύχημα; Ερώτημα που από τι φαίνεται θα πάρει καιρό για να απαντηθεί. 

Δες εδώ τι είχε προβλέψει η Bobbi Kristina πριν πεθάνει.