Δεν είναι troll: Ο πρίγκηπας Harry ερωτευμένος με ελληνίδα καλλονή!

Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Maria - Olympia, εκτός από τον τίτλο του πιο σικάτου κοριτσιού του παγκόσμιουjet set φέρεται να έχει κατακτήσει και τον πιο περιζήτητο εργένη της εποχής.
Δεν είναι troll: Ο πρίγκηπας Harry ερωτευμένος με ελληνίδα καλλονή!



Η είδηση ταξίδεψε από τα αυστραλιανά stand των περιοδικών στην Ευρώπη με την ταχύτητα του internet και έγινε πρώτο θέμα στα βρετανικά media προκαλώντας φρενίτιδα στους "βασιλικούς" ρεπόρτερ και παπαράτσι. Ο άτακτος πρίγκιπας Harry βρήκε νέο έρωτα και μάλιστα γόνο (πρώην έστω) βασιλικής οικογένειας που συμπαθεί το παγκόσμιο jet set και αποθεώνει ο Τύπος ως "το πιο elegant κορίτσι στον κόσμο": την πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία της Ελλάδας και της Δανίας (με αυτόν τον τίτλο την παρουσιάζουν τα ευρωπαϊκά media καθώς τιμούν την παράδοση που λέει ότι ο βασιλιάς δεν χάνει ποτέ την προσφώνησή του και οι συγγενείς του επίσης)!

Το αυστραλιανό περιοδικό New Idea υποστηρίζει ότι ο 31χρονος πρίγκιπας -και περιζήτητος εργένης- τη Βρετανίας γνώρισε την κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ μέσω της ξαδέρφης του, πριγκίπισας Beatrice και την ερωτεύτηκε. Τα δύο κορίτσια είναι φίλες και η Βρετανίδα είχε την ωραία ιδέα να κάνει το "προξενιό", το οποίο θα αρέσει και στην βασίλισσα Ελισσάβετ που πολύ έχει πονοκεφαλιάσει με τις περιπέτειες του πρίγκιπα! "O πρίγκιπας Harry είναι απολύτως γοητευμένος. Έχουν κάνει ήδη μια σειρά από ραντεβού και σχεδιάζουν να πάνε μαζί για σκι στην Ελβετία πριν το Πάσχα", δηλώνει η πηγή του περιοδικού επισημαίνοντας μάλιστα πως οι εξελίξεις έχουν κάνει πολύ χαρούμενους τον αδερφό του και διάδοχο το θρόνου πρίγκιπα William και την σύζυγό του Kate Middlenton καθώς την θεωρούν "την καλύτερη φιλενάδα που είχε ποτέ".  

"Δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο χαρούμενος και κατασταλαγμένος είναι ο 31χρονος Harry από την ημέρα που η Maria-Olympia μπήκε στην ζωή του", αναφέρει το ρεπορτάζ και αποθεώνει την 19ρονη κοπέλα η οποία γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, μεγάλωσε στο Λονδίνο και σπούδασε ιστορία της τέχνης, φωτογραφία και υποκριτική ενώ παράλληλα εδραιώθηκε στην κοινωνική ζωή της βρετανικής αφρόκρεμμας, έχει μεγάλο ρεύμα στα social media και θεωρείται ήδη ένα από τα πιο καλοντυμμένα κορίτσια της εποχής. 

Η 19χρονη ζει με τους γονείς και τα αδέρφια της, τον 16χρονο πρίγκιπα Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον 14χρονο Αχιλλέα-Ανδρέα, τον 10χρονο Οδυσσέα-Κίμωνα και τον μόλις 6 ετών Αριστείδη-Σταύρο. Η οικογένεια έχει σπίτι στο Λονδίνο και στο Gloucestershire, περνάει τα καλοκαίρια της στις Μπαχάμες, την Ελλάδα και το Gstaad της Ελβετίας όπου ο Παύλος έκανε πρόταση γάμου στην Marie-Chantal το 1994.