Πρίγκιπας Harry : Αυτό τον πρίγκιπα ποια θα τον παντρευτεί;

Από εκεί που φαινόταν αδιάφορη η ερωτική ζωή του 31χρονου Πρίγκιπα, ξαφνικά… χαμός!
Πρίγκιπας Harry : Αυτό τον πρίγκιπα ποια θα τον παντρευτεί;



Ο Πρίγκιπας Harry έκλεισε τα 31 του, παραμένοντας ο πιο περιζήτητος εργένης. Κάτι που ίσως δεν κρατήσει για πολύ καθώς οι κυρίες Chelsy Davy και Cressida Bonas έχουν ξεκινήσει προσπάθεια να τον κατακτήσουν!

Οι δυο κοπέλες, σύμφωνα με την Daily Mail, διατηρούσαν και στο παρελθόν σχέση με τον Harry, ωστόσο χώρισαν για διαφορετικούς λόγους.

Η Chelsy Davy, δικηγόρος με καταγωγή από την Ζιμπάμπουε, ήταν η πρώτη σοβαρή σχέση του Harry, έχοντας διάρκεια επτά χρόνια, με το ζευγάρι να χωρίζει το 2011. Η περιοδεία του Harry ωστόσο στην Αφρική πριν λίγους μήνες ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να συναντηθούν ξανά.

Ξαφνικά και το όνομα της ηθοποιού Cressida ήρθε στα πρωτοσέλιδα, η οποία χώρισε με τον ηθοποιό, Edward Holcroft. Τα  βρετανικά tabloids ανέφεραν πως η Cressida μετάνιωσε για τον χωρισμό της με τον Harry πριν από δυο χρόνια και θέλει να είναι ξανά στη ζωή της!

Από την πλευρά του ο Harry ούτε… σημασία δεν δίνει και συνεχίζει να ζει τη ζωή του playboy ενώ είναι αφοσιωμένος με το ανθρωπιστικό έργο του.

Ποια θα καταφέρει να γίνει η νέα Kate Middleton στο πλάι του Harry;

Η Chelsy Davy...

H Cressida Bonas

Ποια θα διαλέξει ο Harry;

Διάβασε ΕΔΩ 10 θεωρίες συνωμοσίας για τον θάνατο της Πριγκίπισσας Diana