Πώς είναι να κάνεις τρίο με τον Justin Bieber;

Ένα μοντέλο από τη Βρετανία διηγήθηκε την εμπειρία του.
Πώς είναι να κάνεις τρίο με τον Justin Bieber;



Τρίο με τον Justin Bieber και μία άλλη κοπέλα άγνωστης ταυτότητας έκανε η Laura Carter, ένα μοντέλο από τη Βρετανία. H 30χρονη, διηγήθηκε την εμπειρία της στη «Sun» και εξαγρίωσε τις απανταχού φαν του pop star που θα έδιναν τα πάντα για ένα βλέμμα του. 

Όλα ξεκίνησαν  όταν ο 21χρονος την εντόπισε σε ένα club και έβαλε τους υπάλληλους της ασφάλειάς του να την καλέσουν στο πάρτι που θα έκανε στο ξενοδοχείο του.

Η Laura δεν έχασε ευκαιρία και πήγε στο ξενοδοχείο όπου γινόταν το πάρτι. Παρέδωσε το κινητό της για να μη βγάζει selfies και εκεί είδε 4 άντρες και 10 γυναίκες να διασκεδάζουν. 

Στη συνέχεια, ο Justin έδειξε κάποιες  χορευτικές φιγούρες, έπαιξαν ένα παιχνίδι τύπου «Θάρρος ή Αλήθεια» και ο τραγουδιστής πήγε στην κρεβατοκάμαρά του με μία κοπέλα. Κάποια στιγμή βγήκε έξω με το εσώρουχό του, έπιασε την Laura από το χέρι και την οδήγησε στο δωμάτιο, όπου ξεκίνησε το τρίο. 

Όλοι άρχισαν να ανταλλάσσουν φιλιά, όμως κάποια στιγμή, η μία κοπέλα ένιωσε ότι ο Bieber δεν της έδινε και πολύ σημασία με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το τρίο. Έτσι, η Laura και ο Justin το διασκέδασαν  μέχρι το πρωί. 

Δες ΕΔΩ τους celebrities που έχουν αδυναμία στο ομαδικό σεξ.