Ομαδικό σεξ: Οι διάσημοι που το τιμούν (όπως ο Άνθιμος Ανανιάδης)

Αυτή είναι η είδηση που θα εξοργίσει τον Γιάννη Σπαλιάρα!
Ομαδικό σεξ: Οι διάσημοι που το τιμούν (όπως ο Άνθιμος Ανανιάδης)



Αυτά και αν είναι νέα! Ο Άνθιμος Ανανιάδης στα 17 του χρόνια έκανε σεξ όχι με μία, όχι με δύο, όχι με τρεις αλλά με πέντε Ιταλίδες. Το δήλωσε στο περιοδικό «ΕΓΩ» και είμαστε σίγουροι ότι θα έκανε τον Σπαλιάρα έξαλλο με τα λόγια του:

 «Ήμουν δεκαεπτά χρονών και μαζί με τους φίλους μου είχαμε πάει διακοπές στη Μύκονο. Καθόμασταν μίζεροι σε ένα καφέ. Ξαφνικά εμφανίστηκε ένα γκρουπ από Ιταλίδες. Ήταν πιτσιρίκες, μέχρι 20 ετών και πανέμορφες. Είχα μια ιδέα. Επειδή οι δικοί μου είχαν πολλούς γκέι φίλους, ήξερα πως οι γυναίκες προσεγγίζονται πιο εύκολα από ομοφυλόφιλους γιατί αισθάνονται ασφάλεια μαζί τους. Έχοντας αυτό στο μυαλό μου, πήγα στα κορίτσια και τους είπα "αν δεν ήμουν γκέι, θα σας ερωτευόμουν". Τις έκανα θεές και αμέσως με πήραν μαζί τους. Κάναμε παρέα όλο το βράδυ νομίζοντας ότι είμαι γκέι και τελικά κοιμήθηκα και με τις πέντε. Κάναμε πολύ έρωτα. Μπορεί να ήταν και δύο ημέρες! Ήταν η πρώτη δυναμική στιγμή ελευθερίας σκέψης και πράξης».

Αφού μείναμε με την απορία για το πώς είναι δυνατόν να κουμαντάρει ένας 17χρονος πέντε γυναίκες καθίσαμε να σκεφτούμε όλους εκείνους τους celebrity που έχουν βρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις. 

Charlie Sheen και Bree Olson

Δεν μας κάνει εντύπωση που ο Charlie Sheen έχει κάνει group sex. Μιλάμε άλλωστε για τον άνθρωπο που παντρεύτηκε την αγαπημένη του πορνοστάρ. Το αξιοπερίεργο είναι που έπεισε την πρώην σύζυγό του και τη σχέση του να κάνουν τρίο. Δηλαδή βρέθηκε στο ίδιο κρεβάτι με την Brooke Mueller και την Bree Olson.  

Gerard Butler

Ο Gerard Butler απλά παραδέχτηκε στην τηλεόραση ότι έχει κάνει τρίο. Λεπτομέρειες δεν ξέρουμε. 

Russell Brand

 «Μου αρέσει το τρίο με δύο γυναίκες, όχι επειδή, όχι επειδή είμαι ένα κυνικό αρπακτικό, αλλά επειδή είμαι ρομαντικός. Αναζητώ τη μία και μοναδική και θα τη βρω μόνο αν περνάω από οντισιόν δύο τη φορά». Αυτή ήταν η ατάκα που ξεστόμισε ο Russel Brand και μας έκανε σχεδόν να αναγουλιάσουμε. 

Lady Gaga και Taylor Kinney

Μονογαμική δηλώνει η Lady Gaga που είναι αρραβωνιασμένη με τον Taylor Kinney, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι λέει όχι σε ένα τρίο. Η ίδια έχει δηλώσει ότι κάτι τέτοιο θα ήταν διασκεδαστικό. 

Olivia Wilde και Jason Sudeikis

Δεν το λες και group sex αλλά κάτι είναι και αυτό. Η Olivia Wilde πήγε με τον Jason Sudeikis σε ένα στριπτιτζάδικο και εκείνος την παρακολουθούσε ενώ άγγιζε τις χορεύτριες. 

Usher

Ο Usher πάλι έμαθε για το group sex, για τα ναρκωτικά και το παρτάρισμα από τον Diddy κατά τη διάρκεια της εφηβείας. Όπως έχει πει, δεν έπαιρνε ναρκωτικά αλλά στα υπόλοιπα ήταν «μέσα». 

Jason Biggs και Jenny Mollen

Η Jenny Mollen, η γυναίκα του Jason Biggs απ’ ό,τι φαίνεται είναι πολύ προχωρημένη. Για τα γενέθλια του συζύγου της νοίκιασε μία ιερόδουλη και κατέληξε να τον παρακολουθεί να κάνει σεξ μαζί της. Απ’ ό,τι φαίνεται κάποιοι το διασκεδάζουν και έξω από το χορό.  

Jane Fonda

Για χάρη του πρώην συζύγου της Roger Vadim συμμετείχε σε τέτοιου είδους δραστηριότητες η Jane Fonda. Όπως έχει δηλώσει, η ίδια ποτέ δεν απόλαυσε την εμπειρία και ότι απλά προσπαθούσε να κρατήσει χαρούμενο τον άντρα της. 

Rob Lowe

O Rob Lowe ανήκει στους celebrity που έχουν sex tape. Στο βίντεο που κυκλοφόρησε τον έδειχνε να κάνει τρίο με δύο κορίτσια. Το ένα μάλιστα ήταν μόλις 16 χρονών. 

Bonus: Η δήλωση του σεφ Διονύση Αλέρτα στο περιοδικό «You». Δεν το λες ακριβώς και τρίο αλλά για τα δεδομένα της Ελλάδας δεν το λες και λίγο. Όταν, λοιπόν, ρώτησαν τον διάσημο ζαχαροπλάστη ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει στον έρωτα εκείνος απάντησε το εξής: Έχω κάνει πολλά ακραία. Είμαι νορμάλ γενικά, δεν είμαι ανώμαλος. Και δεν μετανιώνω για τίποτα. Εκείνο που μου είχε κάνει εντύπωση ήταν που τα είχα με μια παντρεμένη και στην πορεία κατάλαβα πως μας έπαιρνε μάτι ο άντρας της! Δεν ξέρω για ποιον είναι το τραγικό, για μένα που δεν φοβόμουν ή για εκείνον που άντεχε να βλέπει τη γυναίκα του με άλλον! Άσ΄τα, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!

Δες ΕΔΩ όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να χαρείς ένα τρίο.