Χαμός στη showbiz! Η Μενεγάκη έβαλε τα κλάματα, τα πρόσωπα του YFSF και τα συγκινητικά λόγια του Παπακαλιάτη

Και η Εβελίνα Παπούλια make up free!
Χαμός στη showbiz! Η Μενεγάκη έβαλε τα κλάματα, τα πρόσωπα του YFSF και τα συγκινητικά λόγια του Παπακαλιάτη



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Η Μενεγάκη έβαλε τα κλάματα

Η Ελένη Μενεγάκη πήγε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και έφυγε τρέχοντας στο φινάλε γιατί έβαλε τα κλάματα. Δες τι είπε για την ταινία στην εκπομπή της. 

Πόσα έπαιρνε η Νόνη Δούνια για τις γυμνές φωτογραφίσεις; 

Στις γυμνές φωτογραφίσεις και στις αμοιβές που έπαιρνε στο παρελθόν αναφέρθηκε η Νόνη Δούνια στην κάμερα του «Πρωινό»: «Οι αμοιβές ήταν πάρα πολύ καλές, θα μπορούσε να ήταν ο ετήσιος μισθός κάποιου στο δημόσιο... Γιατί να μετανιώσω, πάντα υποστηρίζω αυτά που έχω κάνει στο παρελθόν... δεν υπήρχε τότε διαδίκτυο, η εικόνα ήταν στο περίπτερο ένα μήνα...». 

Τι θα γίνει με το «Your face sounds familiar»;  

Ο Σταμάτης Φασουλής και ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένεται να είναι τα νέα μέλη της κριτικής επιτροπής του «Your Face Sounds Familiar». Όπως αποκαλύφθηκε, ωστόσο, στο Πρωινό του Ant1, συζητιέται και η συμμετοχή της Δήμητρας Ματσούκα. Για να δούμε...

Τα συγκινητικά λόγια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για τον Μηνά Χατζησάββα 

Η επίσημη προβολή της ταινίας «Ένας Άλλος Κόσμος» έγινε χθες. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφιέρωσε την avant premiere στον Μηνά Χατζησάββα, που δυστυχώς δεν πρόλαβε να δει την ταινία ολοκληρωμένη. «Μέχρι πριν από δυο εβδομάδες μου έλεγε «πώς είναι; Πώς είναι;» και του έλεγα περίμενε έρχεται η πρεμιέρα, σε δεκαπέντε μέρες είναι, μην έρθεις στο μοντάζ, καλύτερα να το δεις στην προβολή, στην πρεμιέρα, γιατί πραγματικά ήθελα να το δει τελειωμένο... Έχει δώσει ένα ρεσιτάλ ερμηνείας και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σεβαστώ την αξιοπρέπεια, το ταλέντο του και να του αφιερώσω την βραδιά αυτή»!

Η Εβελίνα Παπούλια make up free

Έχεις δει την Εβελίνα Παπούλια χωρίς ίχνος μακιγιάζ; Η 41χρονη ηθοποιός έχει φυσική ομορφιά και μπορείς το διαπιστώσεις με τα ίδια σου τα μάτια από τη φωτογραφία που ανέβασε ο φίλος και συμπρωταγωνιστής της Μάνος Γαβράς. 

Ερωτευμένοι στην Κρήτη

Μια selfie αγκαλιασμένοι έβγαλαν η Ευγενία Μανωλίδου μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη, όταν βρέθηκαν στην Κρήτη. 

Δες ΕΔΩ τις celebrity φωτογραφίες με τα περισσότερα like για το 2015.