Οι celebrity φωτογραφίες με τα περισσότερα like για το 2015

Είναι άξιο απορίας με τι ενθουσιάζεται ο κόσμος...
Οι celebrity φωτογραφίες με τα περισσότερα like για το 2015



Είναι επίσημο. Έχουμε τη λίστα με τις φωτογραφίες που απέσπασαν τα περισσότερα like το 2015. Για κάποιες ήταν άξιο απορίας πώς συγκέντρωσαν τέτοια νούμερα, για άλλες ήταν απλά αναμενόμενο. Ας τις δούμε μία προς μία. 

10. Η Kendall Jenner ήθελε απλά να ευχαριστήσει τους 20 εκατομμύρια followers της (που σήμερα έχουν φτάσει τους 43) και η φωτογραφία της συγκέντρωσε 2.2 εκατομμύρια like. 

9. «Ξύπνησα κάπως έτσι (με τη γάτα πάνω μου)» έγραψε η Taylor Swift και τα like έφτασαν στα 2.2 εκατομμύρια. 

8. Το μόνο που έκανε η Selena Gomez ήταν να δηλώσει ότι αυτό είναι το αγαπημένο της μπλουζάκι. Γιατί και σε ποιον δεν αρέσουν τα μπλουζάκια; 

7. Δεν είναι τυχαίο που η Taylor Swift είναι η βασίλισσα του Instagram. H δεύτερη φωτογραφία με τη γάτα της άγγιξε τα 2.3 εκατομμύρια like.  

6. Στο ύφος της Blue Ivy οφείλονται τα 2.3 εκατομμύρια like που απέσπασε η φωτογραφία της Beyonce. 

5. H φωτογραφία από την αποφοίτηση της Kylie Jenner έφτασε τα 2.3 εκατομμύρια like. «Λατρεύω τη μαμά μου που με βοήθησε σε αυτό. Σε ευχαριστώ που έκανες αυτή την εμπειρία όσο πιο φυσιολογική για μένα. Ναι; Αποφοίτησα! :) )

4. Πάλι η γάτα της Taylor τρέλανε τους followers. Ο αριθμός; 2.4 εκατομμύρια like. 

3. Αν και κατά τη γνώμη μας καλύτερη είναι αυτή που δείχνει το ρομάντζο της με τον Calvin Harris. Συγκέντρωσε 2.5 εκατομμύρια like. 

2. Αυτή η τεράστια ανθοδέσμη που έλαβε από τον Kanye West, βέβαια, φαίνεται να συγκίνησε περισσότερο τους φαν της και απόδειξη είναι τα 2.6 εκατομμύρια like. 

1. Στην κορυφή βρίσκεται η φωτογραφία της Kendall Jenner.  Τα μαλλιά της που σχηματίζουν καρδούλες έκαναν 3.2 εκατομμύρια followers να πατήσουν like. 

Δες ΕΔΩ πώς η Kendall Jenner σχεδόν έδειξε το στήθος της στο Instagram.