Like a virgin! H Madonna φόρεσε μαύρα σιδεράκια

Η pop star περνάει δεύτερη εφηβεία;
Like a virgin! H Madonna φόρεσε μαύρα σιδεράκια



Δεν έχει ονομάσει τυχαία την παγκόσμια περιοδεία της Rebel Heart ( Καρδιά Επαναστάτρια) η βασίλισα της πόπ Madonna.Εκτός από η πιο  ακριβοπληρωμένη στάρ της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας δεν σταματά να λειτουργεί αντισυμβατικά και φυσικά αρνείται πεισματικά να μεγαλώσει. Σε  ένα διάλειμμα από την παγκόσμια περιοδεία της έκανε μία στάση στην Ισπανία προσκεκλημένη σε σπίτι φίλων για τη γνωστή γιορτή του Thanksgiving.

Για άλλη μία φορά άφησε με ανοιχτό το στόμα τους καλεσμένους τους όταν είδαν το δικό της…στόμα. Η 57 χρονη τραγουδίστρια φορούσε… σιδεράκια σαν αιώνια έφηβη και μοιάζοντας πολύ με τον γιο της Ρόκο, ο οποίος τη συνοδεύει. Τα εκθαμβωτικά  σιδεράκια που κοσμούσαν την κατάλευκη οδοντοστοιχία της τραγουδίστριας ήταν από ειδικό μαύρο σμάλτο.

Η ξανθιά της χαίτη έμοιαζε πολύ με αυτήν που έχει αφήσει και ο 15χρονος Ρόκο , γιός που έχει αποκτήσει με τον Βρετανό σκηνοθέτη Guy Ritcie, ο οποίος φαινόταν να το διασκεδάζει.
Τη Madonna στην νέα ” επαναστατική ” περιοδεία της συνοδεύουν και οι δύο γιοί της Roco και David που σε κάθε περίπτωση διαπιστώνουν ότι η μαμά τους δε θα γίνει ποτέ βαρετή!

Πηγή: mononews.gr

Δες ΕΔΩ για ποιον γράφτηκε το Like a Virgin.